https://www.traditionrolex.com/7

 Uzavírka | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Uzavírka

 

Odbor dopravy Krajského úřadu Středočeského kraje povoluje v termínu 7. 9. 2012 – 31. 10. 2012 částečnou uzavírku silnice č. I/9,  k.ú. Kly a Mělník z důvodu provádění stavebních prací při opravě povrchu komunikace. Uzavřen bude pravý jízdní pruh ve směru jízdy na Mělník. Provoz bude veden po stávající komunikaci, jedním, a to levým jízdním pruhem ve směru na Mělník, v minimální šířce 3 m s řízením přenosným dopravním značením a světelnou signalizační soupravou kyvadlově. V případě, že bude zásadně narušována plynulost provozu a budou se tvořit kolony vozidel, bude provoz řízení kyvadlově poučenými osobami.
 
Částečně uzavřený úsek silnice č. I/9: silnice č. I/9 v rámci tří etap v úseku staničení: 19,600 – 20,300 km - 1. etapa, 18,600 – 19,600 km - 2. etapa, 17,700 – 18,600 km – 3. etapa.
 
 
Mgr. Helena Vavřinová
tisková mluvčí
 
Městský úřad Mělník
náměstí Míru 1
276 01 Mělník


Město - z radnice

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

3 Hm hm, to je


ale zajímavé - v Deníku vyšlo, že práce budou dokončeny den před Vinobraním, tj. 19.9.

http://melnicky.denik.cz/zpravy_region/ridici-pred-melnikem-nadavaji-v-kolonach-20120914.html

Pokud to tak opravdu vyjde a opravy nebudou trvat do avizovaného konce října, tak samozřejmě HURÁ a asi i klobouk dolů. Protože zatím to na to nevypadá. "Crcaj" se tam už týden, do toho jim dva dny pršelo a silnice je zatím rozřezaná a stroje přeparkovávají z levého pruhu do pravého a naopak. Tak to mají co dělat hoši... Když i silnici před Líbeznicema v létě dělali měsíc...

Obrázek uživatele Markéta Želva Přerovská

2 kolony


Čtvrtek kolem 16 - nečekali jsme od Prahy ani 3 minuty. Každopádně od Mělníka je značení dost pozdě.

1 kolony..


Včera před 16. hodinou... zatímco od Mělníka provoz naprosto plynulý, od Prahy kolona na víc jak 30 minut.. Sad Chtělo by to pružněji měnit intervaly semaforů (od Mělníka na Prahu úplně zbytečně svítila zelená, ačkoli projela všechna auta, zatímco od Prahy byla nekonečná kolona). A nebo by to možná chtělo zapojit ty poučené osoby..?


https://www.traditionrolex.com/7