https://www.traditionrolex.com/7

 Aktuální situace v obci Kly | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Aktuální situace v obci Kly

Můžu poprosit o aktuální info, jak to vypadá v Klích? V jakém úseku se právě pracuje a jak dlouhé bývají kolony? Eye-wink) Zejména mi jde však o to, kde se právě pracuje. Objíždím to do práce dočasně přes Byšice.., tak sonduji, zda už by to nešlo opět "po staru".

Díky moc !! S.

Ostatní předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

2 Nový povrch v Klích I/9?


Nemá někdo stejný pocit jako já, že ve směru minimálně na Mělník je v celém tom opraveném úseku, tzn. od půlky Kel do Mělníka, na povrchu vozovky drobná, ale zvukově nepříjemná, auty vymačkaná roleta? Tohle má být jako kvalitní práce? Vždyť je to snad horší, než to bylo.

2.2 Taky mám dojem


že to pěkně drncá a není to kdovíco. Ale hlavně mě štve, v místě cedule začátku obce Kly (směr od Prahy) u pravé krajnice ta velká "boule" a vyjeté koleje. Nedejbože rychle uhýbat třeba sanitce doprava, tak je to akorát o zničení auta. Ve větší rychlosti už i o "ústa". To už nemohli opravit i tenhle kousek silnice? Když už frézovali tři kilometry?

2.1 Podle mě to dělaj ty


Podle mě to dělaj ty velký šutry co dávaly jako podklad pod asfalt... Asi nějaká novinka viděl jsem to poprvé.

Obrázek uživatele Markéta Želva Přerovská

1 semafory


Úterý 19.9. okolo půlnoci semafor blokoval prostor mezi autobusovou zastávkou u hospody a autobusovou zastávkou u hřiště. Levá strana (ve směru od Mělníka) je už celá asfaltová, pravá strana (od Mělníka) je celá vyfrézovaná (už od konce Mělníka, konec frézování v úseku mezi semafory).

1.1 dík


Docela mi dalo fušku to přelouskat (mám mizernou představivost), ale děkuji! Tak to musím ještě chvíli počkat, potřebuji, aby už to bylo posunuté dál ku Praze (aby byla volná odbočka na Červenou Písku).


https://www.traditionrolex.com/7