https://www.traditionrolex.com/7

 Zase ti řidiči!! | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zase ti řidiči!!


Dne 6. srpna 2012, ve večerních hodinách, vyšetřovali policisté na Mělníku, ulice Legionářů, dopravní nehodu, při které třiačtyřicetiletá řidička osobního vozidla VW Polo, při jízdě po uvedené komunikaci směrem do centra města nezvládla řízení vozu, vyjela vpravo mimo vozovku a zde se střetla s pevnou překážkou, resp. zařízením sloužícím k rozvodu telefonní sítě a reklamním poutačem. Na místě spolu s policisty zasahovali i městští strážníci. Při nehodě nedošlo ke zranění osob. Na vozidle a pevných překážkách vznikla škoda, která byla předběžně vyčíslena na částku 21 000,-Kč.

     V rámci vyšetřování řidička předložila kromě řidičského průkazu všechny doklady potřebné k řízení motorového vozidla. Dále se podrobila orientační dechové zkoušce na alkohol, která skončila naměřenou pozitivní hodnotou 2,47 promile alkoholu v dechu. S tímto údajem žena souhlasila a uvedla, že před jízdou požila blíže nespecifikované množství vína.

     Policisté z mělnického obvodního oddělení sdělili ženě dne 18. září 2012 podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který je v tomto případě možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

     Policejní hlídka z Horních Počapel kontrolovala dne 18. září 2012, po patnácté hodině, v Cítově, osobní motorové vozidlo Ford Mondeo, které řídil čtyřiadvacetiletý muž z Mělnicka. Při kontrole bylo policisty zjištěno, že řidič usedl za volant i přesto, že má soudem vysloven platný zákaz řízení motorových vozidel na dobu tří let a to od ledna 2010.

     Na policejní služebně si poté muž převzal sdělení podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na tři léta.

     Obě trestní řízení jsou nadále vedena na svobodě.



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7