https://www.traditionrolex.com/7

 V ruce držel nůž a vyhrožoval zasahujícím policistům | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

V ruce držel nůž a vyhrožoval zasahujícím policistům



Osmnáctiletý mladík oznámil policistům dne 23. září 2012, po osmnácté hodině, že spolu s dalšími osobami seděl na lavičce před domem v Neratovicích, ulice 28. října. Přitom, když si povídali, vyhlédl z okna v šestém patře neznámý muž, který je začal slovně napadat a urážet. Následně vytáhl z okna nějakou trubku, která připomínala hlaveň zbraně, a pokřikoval, že do nich nasype broky. Když se pokusili napadení s mužem celou záležitost vyříkat, vyběhl z bytu, v ruce měl nůž s čepelí o délce asi 45 cm a opět jim nadával a hrozil, že se jejich čas blíží ke konci.

Po oznámení na místo dorazila hlídka policistů z místního obvodního oddělení Policie ČR a dále hlídka městských strážníků. Poté co zasahující policisté zaklepali u bytu podezřelého, muž  vyběhl na chodbu, v ruce podél těla držel nůž s čepelí delší než třicet centimetrů a začal policistům a strážníkům hrubě nadávat a vyhrožovat likvidací. Policisté muže zpacifikovali a nůž zajistili. Ke zranění osob nedošlo. Při následné prohlídce bytu nebyla žádná střelná zbraň nalezena.

Zadržený byl převezen na policejní služebnu a umístěn do policejní cely. Následoval výslech a dne 24. září 2012 zahájil policejní vyšetřovatel trestní stíhání muže pro trestné činy nebezpečné vyhrožování a vyhrožování s cílem působit na úřední osobu, za které je možno uložit trest odnětí svobody až na pět let. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7