https://www.traditionrolex.com/7

 Nová silnice na Prahu | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Nová silnice na Prahu

Částečná uzavírka silnice z Mělník na Prahu skončila, tak jsem včera vyrazil nuceně nový úsek odzkoušet. Jedu z Nera na Mělník a najednou v Kelských Vinicích zhruba před tržnicí nastává na novém úseku „drncačka“, jako na valše (pro nezasvěcené – valcha je vlnitý technický prostředek, který se kdysi, a možná někde ještě i dnes, používal k praní prádla). To samé přichází na konci kelské rovinky před zatáčkou směrem na Mělník. Říkám si, máš blbý auto, které se třese stářím a jedu dál… Jenže odpoledne jedu stejnou trasu autem jiným, téměř novým, a ono to samé. Tak to asi tím autem nebylo, nevím. Neznám technologické postupy pro tento druh prací, ale domnívám se, že asfaltový povrch by měl být rovný a ne zvrásněný. Možná mi to někdo odborně vyvrátí, že je to třeba schválně a působí to jako zpomalovací retardér, ale nepřesvědčí mě  o tom, že to tak má být. A co vy ostatní, taky vám to tam drncá? Jirka.

Ostatní předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

4 Ano


Jak už jsem psal, tak ano, taky mě to dělá. Ono je to vidět hlavně v noci, proti světlům, jaká je tam roleta. A jinak pořád je to slyšet. Myslím, že je to hlavně v místech kol - takže je to podle mě vyježděné, možná tam pustili auta moc brzy, když to nebylo zcela vychladlé a ta to během chvíle vymačkala. 

Obrázek uživatele 603

3 . .drncá!


 . .a jestli chcete vědět,jak,tak jeďte na kole s galuskama jako já a to uvidíte . .podle mýho zadku by se daly dělat bifteky a řízky!

2 Silnice..


Autem to nebude, takových reakcí slýchávám víc a sám drncání také pociťuji, ale novou silnicí bych to nenazýval...

1 Oprava silnice


Ten experiment s opravou moc nevyšel, myslím, že je to na reklamaci a následnou opravu opravy. Na výjezdu z Mělníka u zastávek autobusu se to na prostředku začalo propadat a je tam ďolík, před koncem opravy směr Mělník je to hrbolaté "jako prase". Minimálně to zvedne hlučnost silnice.

A jak to dopadne, to stejně všichni víme, stát to zaplatí a ono se to nakonec nějak okecá.

1.2 Oprava silnice - souhlas


Naprosto s Vámi souhlasím, jak s tou reklamací a opravou, tak i s názorm, že se to asi nějak okecá. No a daňový poplatník, zase jako obvykle, jen zapláče... a bude drncat dál...

Jinak jsem rád, že to nedrncá jen mě, ale radši bych aby to raději nedrncalo, a to nikomu..

Jirka.

1.2.2 Oprava drncání


Nějak jsem se do toho zamotal. V závěru příspěvku jsem samozřejmě myslel, aby to nedrncalo VŠEM a ne nikomu, to by to drncalo všem...že jo Smiling)

Jirka.

1.2.1 Oprava silnice


V létě jsem jel z Břeclavi do Vídně a za hranicemi v Rakousku opravovali silnici v délce asi 5km. Na 100metrech bylo vyfrézováno cca 20-30 děr. Zhruba 1x1m, vybráno podloží do hloubky asi 3/4m. Neskutečný slalom, bez semaforů, jen omezení rychlosti. Po týdnu jsem jel zpět, krom jiné barvy asfaltu nepoznáte, že jedete po opravené silnici.

Obrázek uživatele dawer

1.1 Jel jsem


autobusem, který mířil do Neratovic a v tu dobu se dělal asfalt kolem zastávky. Asfalt ještě horký a autobus na něj klidně vjel, zastavil na zastávce a po té pokračoval. Pokud se toto dělo celou dobu opravy, nelze se divit výsledku:o). Jinak zvrásněný povrch vnímám samozdřejmě také.


https://www.traditionrolex.com/7