https://www.traditionrolex.com/7

 Konec minulého týdne podle policejních svodek | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Konec minulého týdne podle policejních svodek



Mělnický policejní inspektor sdělil dne 5. října 2012 čtyřiatřicetiletému muži z Mělnicka podezření z trestného činu poškození cizí věci, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na jeden rok.

Podezřelý na začátku letošního září, po dlouhodobých neshodách, poškodil za pomoci betonové dlaždice v Mělníku – Vehlovicích, osobní motorové vozidlo Peugeot, které patří šedesátiletému poškozenému. U vozidla rozbil přední a zadní sklo, urazil zpětné zrcátko a poškodil kapotu. Než místo činu opustil, ještě stačil zlomit dřevěnou lať, na které byla připevněna domovní poštovní schránka. Svým jednáním způsobil celkovou škodu ve výši 15 000,-Kč.

Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

Téhož dne policisté z mělnického obvodního oddělení sdělili podezření z trestného činu nebezpečné pronásledování sedmatřicetiletému muži z Mělnicka.

Muž v době od konce července 2012 do současnosti, za pomoci sociálních sítí, v ranních, denních a nočních hodinách kontaktoval svoji bývalou, o rok mladší přítelkyni. Jelikož se nedovede smířit s ukončením jejich vztahu, svoji oběť prostřednictvím sociálních sítí neustále uráží, vyhrožuje psychologickým nátlakem a dále případnou újmou na zdraví. Jeho ataky se nevyhýbají ani přátelům poškozené. Vzhledem k tomu, že útoky nabyly takové intenzity, při které se poškozená začala obávat o zdraví a život svůj a svých přátel, obrátila se na policisty.

Za uvedené protiprávní jednání je možno uložit trest odnětí svobody až na jeden rok. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

Čtyřicetiletý muž z Mělnicka odebíral neoprávněně v rodinném domě, který se nachází v Nelahozevsi, v době od prosince 2007 do začátku září 2012 elektrickou energii, čímž způsobil distribuční společnosti celkovou škodu ve výši cca 115 000,-Kč.

Dne 7. října 2012 si převzal na policejní služebně v Kralupech nad Vltavou sdělení podezření z trestného činu krádeže, za který je možno uložit trest odnětí svobody, v rozpětí od jednoho do pěti let. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7