https://www.traditionrolex.com/7

 Ulice Bezručova bude uzavřena | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Ulice Bezručova bude uzavřena

 

   V termínu od 29. 10. do 11. 11. 2012 bude uzavřena část ulice Bezručova z důvodu opravy povrchu silnice, jejímž správcem je Krajská správa a údržba silnic Středočeského kraje. Ta bude tuto akci financovat, a to z finančních prostředků poskytnutých Krajským úřadem Středočeského kraje.
Uzavírka proběhne ve dvou etapách. V 1. etapě bude uzavřen úsek od železničního přejezdu ke kruhové křižovatce u Kauflandu a v 2. etapě úsek mezi kruhovými křižovatkami u Kauflandu a u Family Centra s tím, že kruhové křižovatky vždy zůstanou průjezdné.  Objízdná trasa bude vedena po silnici č. I/9 ulicemi Na Malém Spořilově a Řípská a po místních komunikacích ulicemi Klášterní a Vodárenská.
   Pro veřejnou autobusovou dopravu budou schváleny objížďkové jízdní řády. V první etapě uzavírky bude přemístěna zastávka Podolí, nemocnice, a to ve směru z Mlazic do ulice Klášterní a v opačném směru do ulice Fügnerova. Zastávka Zádušní nebude v obou směrech obsluhována.
   Ve druhé etapě bude přemístěna zastávka Podolí, pivovar ve směru od Mlazic cca 50 m za kruhovou křižovatku, v opačném směru zastávka zůstává nezměněna. V době uzavírky bude zajištěn přístup k nemovitostem pro obyvatele i zde sídlící podnikatele.
 
Mgr. Helena Vavřinová, tisková mluvčí MÚ Mělník


Město - z radnice

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

92 A je po akci.


Pěkný víkend! Tak Bezručovka je asi teď dobrá, ale jedna věc mě udivila. Předpokládám, že se asi do budoucna počítá s obnovením středové čáry vozovky a přechodů pro chodce. Proč se to neudělalo ještě před otevřením? To se bude dělat za provozu, zase nějaké kužele a omezení na jeden pruh? Aha, oni se cestáři báli, aby je tam nesundal o víkendu už nějaký ten nedočkavý řidič Smiling.

92.2 :-)


Na tom není nic divného. Dělá se to tak běžně a to z docela prostého důvodu - povrch těsně po dokončení je "mastný" a barva se aplikuje až po několika dnech, kdy se provozem očistí. Kdyby to natřeli rovnou, dělají to za týden znovu. Aspoň tak mi to vysvětlil známý z SÚS.

92.2.1 Díky.


Tak tomu říkám upřimná odborná odpověď. Nemůžeme přece vědět vše a člověk mnohdy prvotně vidí něco, co ho takříkajíc zvedne ( pracanti nikde a už se tam načerno jezdí) a teprve pak někdy studuje, jak to vlastně je. Žijeme rychle. Díky moc za vysvětlení, tohle beru mnohem raději, než nějaké nevysvětlující mínusy. Hezký zbytek víkendu.

92.1 Nejsem sám.


Tomu se diví více lidí, se kterými mluvím, ale ti sem nepíšou, pane mínusáři Smiling.

92.1.1 Tak kdo ještě


... mi loupne mínus Smiling? Na vlastní oči jsem viděl dvě řidičky, jak už ve čtvrtek si to u family- centra k podolské nemocnici zkrátily po hotové vozovce a pracanti nikde, ač bylo ještě vidět. A zavřené až do pondělí.

91 Uzavření přejezdu na Chloumecké ulici


Tak jsem dostal odpověď

PROČ JE UZAVŘEN PŘEJEZD NA CHLOUMECKÉ ULICI.

Dobrý den,

Prosím o informaci z jakého důvodu je  uzavřen přejezd na ulici Chloumecká.

Je na snadě, že uzávěrka se časově kryje s akcí na Bezručově ulici a značení objednal stejný zadavatel.  Asi chtěl ulehčit provozu na Řípské ul., ale situaci ještě více zkomplikoval. Protože proč nelze odbočit z ul. Nádražní na Chloumeckou - to by dopravě jen pomohlo. Proč je uzávěrka obousměrná ? A uzavřený odbočovací pruh "vlevo" z Vodárenské na Řípskou značením tak nesmyslně postaveným aby ještě více omezil vjezd a výjezd nákladních  aut jedoucích k čerpací  stanici a z a do Tesca jen utvrzuje myšlenku, že se jedná o snahu dopravu v našem městě co nejvíce zkomplikovat. Z toho důvodu mě zajímá,  kdo takto dopravní značení zadal a zda se s tím dá něco dělat. A proč se v příspěvcích informujících o akci na Bezručově ulici neobjevila  pro nás bydlících na Chloumecké ulici tak podstatná informace o uzávěrce přejezdu?

 

Dobrý den pane Harbich,

Odboru dopravních a správních agend Městského úřadu Mělník byla doručena Vaše žádost o informaci, z jakého důvodu je uzavřen železniční přejezd na ulici Chloumecká. K uvedenému Vám sděluji, že dopravní opatření, které je v křižovatce ul. Řipská - Nádražní - Vodárenská - Chloumecká a uzavírka v ul. Chloumecká bylo navrženo odbornou firmou na základě požadavku Policie ČR. Uvedené slouží k zajištění objízdné trasy, na kterou je v době uzavírky ul. Bezručova převedena převážná většina dopravy a především pak autobusová linková doprava. Pokud Policie ČR nenavrhne správnímu úřadu změnu tohoto opatření, zůstane v platnosti stávající schválené opatření.

Odbor dopravních a správních agend zadává data o veškerých vydaných uzavírkách do centrální evidence uzavírek. Nad tento rámec, tak jako vždy zasíláme rozhodnutí o uzavírkách příslušnému odboru, který se o zveřejnění stará prostřednictvím internetových stránek města Mělníka a tisku. V těchto příspěvcích neurčuje rozsah zveřejňovaných informací.

 

S pozdravem

Mgr. Bc. Josef Daniška,

odbor dopravních a správních agend.

 

Dobrý den

 Děkuji za odpověď a za vysvětlení situace. Každopádně to  nezměnilo náš názor na účelnost uzavření přejezdu ve směru na Chloumeckou ulici a již vůbec ne na odbornost  firmy , která značení navrhla, nebo kdo jej  zhotovil. Protože postavení informačních tabulí, které zakrývají výhled na a z přechodu pro chodce na Řípské ulici(ten co mu již několik let chybí nadúrovňové označení) o odbornostech vypovídají dostatečně. O posunutí jsem již na Policii ČR požádal. A uzavírat přejezd ve směru na Chloumek z důvodu uzavírek na Bezručově , když to není tak dávno co byl vjezd na tuto ulici jednosměrný (proslavená jednosměrka  kde jezdily autobusy v protisměru) postrádá souvislost minimálně pro vjezd ze směru od nádraží- Nádražní ul. na Chloumek. Stejně tak jako zrušit odbočovací pruh "vlevo" na Vodárenské ve směru Řípská. Takže myšlenka na to , že se jedná o snahu dopravu v našem městě co nejvíce zkomplikovat se nezměnila. O tom jak dopravní značení funguje si udělá představu každý řidič a chodec sám.

A to, že se k nám nedostane informace o 14 denní uzavírce přejezdu na Chloumecké ulici - která se výrazně týká nás všech, kteří zde bydlíme včetně Chloumečáků, nechám raději bez komentáře. Informaci si předáme sami.

 S pozdravem Michal Harbich a další  z okolí.

90 Smetanova a odbočení u koupaliště


Aby toho nebylo málo, kdo zahne ze Smetanovky na Zádušní, potká tam pouze jeden pruh. Lepší období na opravu kanálu již být nemohlo. Kdo jede od Kauflandu do Mlazic kolem koupaliště. Tak na stopce kde se odbočuje i k útulku je zákaz odbočení doleva. Takže se tudy na Pšovku nedostanete. Policajti pak stojej u sběrného dvora a hned to pokutujou. Ten zákaz je na krajit plotu toho rodinného domu. 

 

Takže z Kaufu na Pšovku jedině k Jungmance a dolu a nebo Smetankou až na Okrouhlík a tam najet na přejezd na Bezručově která je otevřená.

 

Logika vedení tohodle města.  

90.1 kolem koupaliště


směrem od Kaufu jsem jela včera i předevčírem. Ač jsem potřebovala od plavečáku najet na Řipskou vlevo (potřebovala jsem jet směrem na Mlazice), respektuji značky a na Řipskou jsem najela podle předpisů, tedy v pravo. Pak jsem projela Benzinou a za ní na Řipskou najela již do směru, který jsem potřebovala. Ale upozorňuji, že jsem byla JEDINÁ !!! kdo respektoval dopravní značení a na té křižovatce od útulku jela vpravo. Vždy přede mnou stálo min. 5 aut a všechna odbočovala přes zákaz vlevo.. Sad Někteří borci se s tím nepárají už vůbec a na Řipskou najíždějí  rovnou z Klášterní (u koupaliště) přes přejezd a rovněž přes zákaz odbočení.. Mělník je teď neskutečný chaos.

Uzávěrku Chloumecké nechápu, od přejezdu ke křižovatce Dobrovského se na silnici žádné práce nekonají ..

9 Proč je v době


Proč je v době uzavírek na Bezručově ulici uzavřen i přejezd na Chloumecké a to obousměrně?!! Je na snadě, že uzávěrka se kryje s akcí na Bezručovce a značení objednal stejný zadavatel a tak si z nás někdo udělal prd.l. Asi chtěl ulehčit provozu na Řípské ul., ale situaci ještě více zkomplikoval. Protože proč nelze odbočit z ul. Nádražní na Chloumeckou - to by dopravě jen pomohlo. A uzavřený odbočovací pruh "vlevo" z Vodárenské na Řípskou značením tak nesmyslně postaveným aby ještě více omezil vjezd nákladních  aut jedoucích k čerpací  stanici a z Tesca jen utvrzuje myšlenku, že se jedná o snahu dopravu v našem městě co nejvíce zkomplikovat. A nebo jsou ti co o tom rozhodují hlavy makový. Tak si nechme dál kydat hnůj na hlavu.

8 Také se přidám ať ti nahoře se nad sebou zamyslí


Ulice Bezručova se opravuje a nevím proč. Ty kanály chtěly jen lépe usadit a porovnat-nic těžkého,to že se dělá celý povrch nechápu silnice byla dobrá ale to tet nebudu řešit.CHci poukázat na další věci:Proč když už se dělá silnice do kolejí směrem ke kauflandu tak proč né od kolejí.Lidi oni žačli dělat potah a to tak že vlakový přejezd opravily na výbornou nevím kdo ale fajn, od kolejí jako takových se štráf opraven asi tak 2 metry a pak vynechaly asi pět metrů a pak vyfrézovaly pěknou vozovku. Tam kde je ta křižovatka tam tak rozmlácená tam to nechají být a budou to zase na přes rok zase flastrovat. To jsou pacienti co o tom rozhodujou i když to není možná radnice záležitost ale mohli zvednout ty jejich zadky a jít se tam podívat přes den a když říkají jak se snaží tak aby ušetřily jejich čas tak můžou v polední přestávce aby se nevymlouvaly. Dále:silnice z města k Mounfieldu ten kopec dělají po kolikáté, ti lidé co o tom rozhodují jsou jako nemocní pokaždé co to tam dají ten nový povrch tak se jim zvlní. A proč myslíte??? Pod tou silnicí jsou kostky v létě na to zasvítí slunce a asfalt jede dolů a to staší ty kostky vyndat udělat podloží jak má být a je vystaráno na X let. Ale to by se zase muselo přemýšlet proč se to tak děje.  Vždyť to je do nebe volající jak se tady hospodaří a vyhazují se peníze oknem ven jen tak ona to nějaká firma opravý a ty lidi budou zase držet pusu tak na dva roky a daší dva roky to budeme řešit a schánět peníze a pak?to bude zas na někom jiném. ALE TAKHLE SE TADY HOSPODAŘÍ,JE TO NORMÁLNÍ???TY PENÍZE MOHLY POSLOUŽIT JINDE TAM KDE LIDI ŠKEMRAJÍ O OPRAVU VOZOVKY A 

7 Proč je zavřená Chloumecká ulice???


Proč je v den, kdy je zahájena uzavírka Bezručovy ul. zavřená i ul. Chloumecká od křižovatky u Evy? Jela jsem dnes směrem od nádraží ČD Řipskou ulicí do Kaufandu. Ale kudy pak z Kauflandu směrem na Pšovku? Bezručova je ode dneška uzavřena, další možnost je kolem koupaliště, následně se u plaveckého stadionu napojit na Řipskou a na křižovatce u Evy doleva přes koleje na Chloumeckou a po Dobrovského "zadem". Jenže ejhle, tudy to také nejde, zákaz vjezdu. Zbývají tedy dvě možnosti:

1) od Kauflandu jet Bezručovou zpět směrem k Tescu a u Evy se napojit na Řipskou kde je to v době špičky oříšek.

2) A nebo to vzít přes město, resp. ul. Fügnerova - Legionářů ke křižovatce Bezručova/Legionářů. Tam se díky uzavřené "Bezručovce" dnes také  tvořila krásně dlouhá kolona.. Sad

...

7.2 Past


Ano, ano, a dnes cele dopoledne (mozna i zbytek dne) u koupaliště radši číhala policejni hlidka. Kdyby náhodou někdo chtěl jet na tu Pšovku a projet mini jednosměrkou pres prejezd, nebo zakazem odboceni za koupalistem. Neni to ze strany policie trochu "šikana", pri nejmensim nemorální jednání? Chápu, předpisi jsou předpisy, ale ta jednosmerka pres prejezd by mohla byt v techto dnesch škrtlá. Podobná situace jako když byla uzavrena celá ul. Cukrovarská z důvodu zemních prací - pár metrů před stopkou (za Rumunskou ulicí), lidi co bydlí na slovanech dostávali nesmyslné pokuty za vjezd do zakazu, protože prý měli celé město objet a pockat si v koloně co se vytvorila v Pražské a potom standartne jet na Slovany. Nevim ale přijde mi to jako nefér jednání...

7.2.1 také si přisolím polívčičku


Když už jsme u té šikany tak si takhle jdu pěšky z Kauflandu a po bezručovče a u Hlineckého vidím auto plicistů . myslí si že nejsou vidět ale jsou a byly už od kotelny ty jejich nálepky pouliční lapma udělá své. a vydím že z agarází vyjíždí auto a jede směrem na pšovku a hned jsem tak viděl jak se rozsvítily u policejního auta světla a hned k němu a už mu chudákovy dávaly čočku co tu děláte a v zákazu. tomu říkám šikana místo toho aby to lidem zlehčily tak né budou je ještě sámovat. CHránit a pomáhat no. A nevím na co čekají s otevřením té silnice když tam nic nedělají už tři dny i když nemají udělanou krajnici tak ale uzavřené to nemusí být alespoň jedn pruh může být otevřen

7.1 Proč je v době


Proč je v době uzavírek na Bezručově ulici uzavřen i přejezd na Chloumecké a to obousměrně?!! Je na snadě, že uzávěrka se kryje s akcí na Bezručovce a značení objednal stejný zadavatel a tak si z nás někdo udělal prd.l. Asi chtěl ulehčit provozu na Řípské ul., ale situaci ještě více zkomplikoval. Protože proč nelze odbočit z ul. Nádražní na Chloumeckou - to by dopravě jen pomohlo. A uzavřený odbočovací pruh "vlevo" z Vodárenské na Řípskou značením tak nesmyslně postaveným aby ještě více omezil vjezd nákladních  aut jedoucích k čerpací  stanici a z Tesca jen utvrzuje myšlenku, že se jedná o snahu dopravu v našem městě co nejvíce zkomplikovat. A nebo jsou ti co o tom rozhodují hlavy makový. Tak si nechme dál kydat hnůj na hlavu.

6 Kudy ?


V druhé etapě.Kudy budou vyjíždět lidi z ulic F.Kriegela,Bezručova,Pod Vrchem a Na Pohoří???? .Nemluvě o výjezdu státní policie ??

5 Mě tedy dostala


... situace u vlakového nádraží, která trvá již několik dní. Je tam v jednom pruhu vyfrézovaná vozovka, musí se to objíždět v protisměru. Je tu jen značka a semafor, který se pro tyto situace běžně používá tu chybí. To bych chtěl vidět, jak to tady asi vypadá v dopravní špičce, když i tak je zde velký provoz. A to nemluvím o blízkosti přechodu pro chodce. Vemte si, že překážku musíte objet, na obzoru kolona aut v protisměru, tak na to každý šlápne, aby měl krizové místo za sebou a je tady přechod.

4 Pražská


Pražská ve směru od cukrovaru do města je myslím v daleko horším stavu... Ale aspoň něco.

3 Myslím si, že tato


Myslím si, že tato silnice není tak poničená jako například silnice Tyršova a dále Legionářů. Vždyť ta je jako struhadlo už déle jak pět let, ale zřejmě se tento stav vozovky se vnímá jako přirozená překážka rychlé jízdy a také to odrazuje řidiče průjezdem centrem města. Ale co nato tlumiče a čepy aut???

3.1 Tak musíte aspoň umět


Tak musíte aspoň umět rozlišit místní komunikace ve správě města, komunikace ve správě kraje a komunikace ve správě státu (tj. silnice I. třídy skrz Mělník). Ty ulice Pražská, Legionářů a Tyršova jsou všechny městské. Takže se obracejte na město a nemíchtejte to s tím, co opravuje kraj. Že Pražská by potřebovala opravit jako sůl, s tím souhlasím. Nakonec, silnice je celkem široká, že by snad ani nebylo od věci tam udělat aspoň půlmetrové cyklopruhy, první a průlomové na Mělníku! Smiling Stejně tak Legionářů, kde je obdobná roleta a šíře (a cyklistů od mostu nahoru do města tam jezdí celkem dost).

2 :-)


Velmi pozitivní je, že se bude nějaká silnice opravovat. To je při současném stavu financí našeho kraje téměř zázrak. Nicméně bych spíš uvítal opravy silnic a chodníků v majetku města. Příklady? Od autobusáku do města se Jarošovkou dostanete nejlépe tankem. Celá Pražská je zralá na generálku (jak je to dlouho, co se opravovala - to dodavatel neposkytuje záruku?). Tankodrom ve Sportovní, půlka Mlazic, Českolipská, Legionářů... Chodníky ve velké části města jsou po dalším nájezdu O2 dost nebezpečné... Nikdo nechce po této miliardářské organizaci jejich opravu? Já chápu, že hospodaření města je po několikaletém řádění pana Neumanna na pokraji krachu, ale tohle už je opravdu dost za hranou...

2.1 kecáš


Kraj má díky několikamiliardovému úvěru pana Bendla na opravy silnic peněz dost. Jen nechápu, proč se opravuje silnice, která to nepotřebuje. Stačilo srovnat pár kanálů do roviny, ale to stejně nespadá pod silnice. Je to stejné jako s Pražskou od cukrovaru na Prahu. Ale samozřejmě, nejvíce se dá ušetřit do vlastní kapsy tam, kde oprava není potřeba. Stejně nikdo nezjistí, co se skutečně opravuje.

2.1.1 :-)


Kraj je na pokraji platební neschopnosti. V roce 2007 domluvil Bendl MOŽNÝ úvěr až 4 miliardy. Vyčerpal z něj cca 900 milionů. A to bylo jediné zadlužení kraje. V této chvíli má kraj dluhy cca 8 miliard při vlastních příjmech cca 17 miliard ročně. To má na triku Rath, který utrácel jako nepříčetný a nějak neřešil placení. Ale to oranžoví bolševici vždycky uměli dobře. Nicméně s tebou souhlasím, že opravovat silnice v relativně slušném stavu je debilita. Hlavně že se "opravuje" a je z čeho financovat další volební kampaň...

2.1.1.2 Dluhy


Je pravda, že z tohoto úvěru bylo vyčerpáno cca 900 mil,ale  je třeba uvést, že další závazky byli podepsány a bylo zde rozezstavěno několik stave a oprav cca za 2 miliardy a ty se prostě zaplatit museli. To byli akce podepsané a rzjeté ještě za Bendla. Jen tak mimochodem, za pana Bendla šlo několik desítek miliónu na stavbu golfových hřišť, aby měli ti naši kmotři kam chodit. Sám nemám oranžové rád,ale na dnešní tzv. pravicovou vládu v dluhách nemají. kolik že to ročně zadlužuje ten Váš pán Kalousek naši republiku ročně a o kolik stoupl dluh od roku 2006 od kdy vládně opět ODS a Lidovci , dnes političní turisti zvaní TOP 09. V roce 2006 zadlužení ČR cca 800miliard a dnes k dnešku 1,694 bil. za šest let to naši zodpovědní ODS a Kalousek který byl vždy při tom zdvojnásobili. Smekám , tak kdo nás vede do Řecka????Kdo tlumí ekonomiku??. Onehdá v tel. jeden ekonom konkrétně p. Ševčík, tedy sám pravicově založen řekl, že Kalousek vyhlásil daňový džihád a lépe by škodit nikdo nemohl.  

2.1.1.2.1 :-)


Nesouhlasím s Kalouskem ani zdaleka ve všem. Myslím, že teď dělá hodně věcí úplně blbě. Ale co mi řekneš na tohle - od roku 1999 zadlužila ČSSD stát o stejných 800 miliard, jako tzv. "pravicové" vlády od roku 2006. Rozdíl spočívá v tom, že od Zemana po Paroubka HDP rostl průměrně o 5%. Od Topolánka po Nečase je to cca 0,8%. A oni za to rozhodně nemohli. Jestliže podle Niedermayera výpadek 1% v HDP znamená cca 25mld Kč, vychází mi z toho porovnání o dost líp Kalousek. Ale nevím, jestli to počítám správně, moc tomuhle nerozumím...

2.1.1.2.1.1 hrušky a jabka


Jenže tady se míchaj hrušky s jabkama podle toho, co se právě hodí. Ono nezáleží ani tolik, kolik nás kdo zadlužil, ale ta dynamika zadlužování stále stoupá. Navíc se nevybírají daně, a to je momentálně ten největší problém, který chemik ale neřeší. Je to stejné, jako bych dělal ministra financí já nebo ty. Taky jsme odborníci na všechno Smiling .

2.1.1.1 úvěr


Ten úvěr se vybral posléze celý, ale to tam Bendl už nebyl, proč, to víme. Jak vzniklo zadlužení kraje a proč se vyšetřuje jen to, co se hodí, to by bylo na dlouhou debatu a hlavně, my do toho pořádně nevidíme.

1 jůůůůůůůůů


To zase bude pro Mělník rána,teda pro lidičky,kteří cestují autem.No nic naplat tak si budeme muset dát časovou rezervičku,až zase zůstaneme viset v kolonách Sad.....

1.1 Šmarjá, oni


Šmarjá, oni všem řidičům budou opravovat konečně tuhle silnici a lidi ještě budou pyskovat...

1.1.1 Klííííííd


Klííííííd.................,nepyskuju na jaře jí budou opravovat zas Smiling

1.1.1.1 :-)


Jj, oprava, pak oprava opravy a za pět let to bude samá záplata jako teď. Jsem zvědavej, jak dlouho to vydrží u K.Vinic.

1.1.1.1.2 Kly


Tam radši ani nemalujou čáry, páč vědí, že na jaře přijde oprava Laughing out loud Jen nám tam na zimu do mlh připravili letmý náčrtky, abysme nesjeli do příkopu Eye-wink)

1.1.1.1.2.1 Vodorovné značení se na


Vodorovné značení se na silnici hned po opravě nikdy nemaluje. Je třeba to nechat trochu ustát, tak měsíc, aby to značení na tom asfaktu vydrželo déle, než 14 dní Smiling Jestli tam už jsou nastříkané čárky, tak tam budou brzy i celé čáry. Ale chápu, rýpat za každou cenu je trend Smiling

1.1.1.1.2.1.2 Kly silnice


Já bych to nechal ustat tak dlouho, až zmízí i ty nerovnosti. Už jsem o tom psal, drncá to jak na valše a drncá to furt dál a drncat asi bude pořád, protože nikoho asi nezajímá kvalita, ale jen ty prachy, bohužel od nás, daňových poplatníků. A nic s tím neuděláme, to je na tom to nejsmutnější. Zodpovědné to nezajímá, protože jim nehrozí žádný postuih, a ti ostatní...ať si drncají...procvičí si aspoň tlumiče aut.

1.1.1.1.2.1.1 značení


Opravdu je potřeba nechat uzrát asfalt, ale na tom nic nemění, že to dlouho nevydrží, protože ty ujíždějící kraje nikdo nezpevnil. Takže to časem opět ujede a bude se opravovat a opravovat. Ono to není bezduché rýpání, ale konstatování, že někdo práci odflákl a my všichni vyhodili peníze oknem.

1.1.1.1.1 chvíli


tím,že to odfláknou,maj na příští rok opět připravenou práci s výdělkem Smiling

1.1.1.1.1.1 Změní se něco???


Jak to tady tak čtu tak Mělníku závidím že se tam aspoň snaží něco opravit.Kdo bydlí na Větrušicích směrem na Tuhaň tak mi rozumí.Tady se lidé neustále bouří aby se za prvé opravila cesta a udělala se z ní silnice,za druhé aby se tady postavila cedule z omezením rychlosti,jelikož je to obytná část.Chytrá paní starostka řekne lidem,že si neměli stavět nebo kupovat baráky u silnice,nechápu co takový člověk dělá na obci.Cedule když tady byli tak je údajně pokradli a retardéry taky,ale nějak se mi nezdá proč by to rozumný řidič dělal(pokud si teda nechce odrovnat auto.Ale bohužel i takové hovada tady projíždějí,to pak taková jízda otřásá celým barákem fakt zážitek.Nemluvě o tom,že tady bydlí i malé děti.Když jsme byli u starostky,řekla nám,že se o cedule musí postarat policie a na policii pro změnu že paní starostka,jelikož rozpočet na tyto cedule vydává obec.Hlídek má prý policie taky málo,takže se to tady ani nehlídá,hlavně že si umí  chytře stoupnout na státovce u autobusové zastávky,kdy má pak autobus problém tam vjet a nebo stojí u výjezdu z Větrušic kde brání vyjíždějícím autům ve výhledu.Fakt Kocourkov hadra.To je asi to samé jako na Mělníku a na dálnicích za které platíme každý rok čímdál víc a někdy by bylo lepší se jim vyhnout aspoň pro dobro našich autíček:o)))


https://www.traditionrolex.com/7