https://www.traditionrolex.com/7

 PF2013 - Buďte v pohybu | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

PF2013 - Buďte v pohybu


Nassim Nicholas Taleb, autor skvělých knih jako Černá labuť či Antifragile, navrhuje Odvahu a čest jako předsevzetí do roku 2013:
„Novoroční předsevzetí“ jsou obvykle modernistické seberozvojové cíle jako hubnutí, hledání partnera, zlepšení v tenise či zdravější návyky.
Mám pro vás jedno vznešenější: odhodlejte se alespoň k jednomu činu ETICKÉ ODVAHY — oněm činům, které brání zhoubným podvodům (jednotlivců či skupin, jako jsou média, banky, politici, lobbisté, korporace, Mezinárodní-Bratrstvo-Škodících-Prázdných-Obleků-Bez-Osobního-Nasazení, výběr je na vás) a VYSTAVTE se tím nějakému osobnímu riziku — profesnímu, reputačnímu, finančnímu či tělesnému, pro své přesvědčení.
Jsou to přesně takové činy, které jdou proti našim osobním zájmům a nazývají podvod podvodem pro dobro (a bezpečí) celé komunity, nebo takové, které odhalují pravdu, když je všechno a všichni proti ní.

Zkrátka přeji OSOBNÍ RIZIKO v roce 2013 vám všem.
Čím větší riziko podstoupíte pro své přesvědčení, tím lepší a čestnější lidé budete sami před sebou.

Mělníček.cz vám navíc přeje odvahu nezůstávat na místě, odvahu si hrát, odvahu komunikovat, odvahu zlepšovat prostředí kolem sebe, a nakonec odvahu být šťastní!

Šťastný Nový rok 2013!




https://www.traditionrolex.com/7