https://www.traditionrolex.com/7

 Pšovecká krčma | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Pšovecká krčma

Dobrý den Vážení, nepatřím mezi ty co by svoje názory psali někam do novin  nebo na internet ale po dnešním oběde v Pšovecké krčmě jsem se rozhodl napsat svoji negativní zkušenost a podělit se i s Vámi. Celkově jsem byl v této hospodě asi tak 5x v průběhu roku, nejsem tedy žádný "štamgast" ale to co jsem dostal dnes bylo jako někde z bufetu na nádraží. Talíř neumytý s nějakou zaschlou omáčkou (asi po hostu co obědval přede mnou), tak jsem se ale i přes to těšil jak se najím dobrého jídla. Zklamala mě jak barva tzv. univerzální omáčky tak chuť nebo spíš nechuť jídla. Kdybych si nepřečetl na jídelním lístku co jím, tak to podle chuti nepoznám, knedlíky zmokvalé a o velikosti porce ani nemluvě. Zkrátka zklamání a vhledem k velké konkurenci hospod v Mělníku budu chodit jinam. Zlatý bývalý majitel této hospody a je vidět jak ryhle se dá zkazit dobré jméno vyhlášeného podniku.  

Negativní zkušenosti předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

2 Pšovecká krčma


je hospoda hlavně o minutkách. Hotovky tam začali dělat, protože chtěli vyzkoušet, jak jim půjdou a hle - moc jim nejdou. Jinak minutky tam mají prý skvělé, ale všechny nad 100 Kč, tak kdo si je v dnešní době krize dá. Doporučuji vedle pošty na Pšovce hospodu na Kovárně. Lahodnější hotovky po celém Mělníku neseženete.

2.1 Kuchař neumí udělat


Kuchař neumí udělat hotovku a dělá výborný minutky??? zajímavé....

2.1.1 Minutky


Tak na minutce nic není. Smažený řízek, smažený sýr, smažené hranolky s naklepaným masem, smažené kuřecí nugetky apod. Vše polotovar, co osmaží olej ve friťáku. Tyhle minutky myslím a ty jim tam jdou, protože na nich nic těžkého není. Taková rajská nebo svíčková, to je pak umění.

2.1.1.1 Hm, to jsou opravdu


Hm, to jsou opravdu vynikající "minutky" Smiling Takové minutky udělá snad i cvičená opice, natož na to chodit někam do restaurace nebo jak se ta budova jmenuje. Jak můžete říct, že tohle mají vynikající? To je jako kdybyste řekl, že umějí výborně namazat chleba sádlem nebo uvařit čaj. Bůhví jestli je tam vzadu kuchař nebo nějaký truhlář či elektroinženýr...

1 Bývalý majitel


Bývalý majitel, pan Tauchman, je nyní v hospodě U potůčku (levý vchod) naproti letnímu koupališti. Vřele doporučuji :-)  Mimo to, moje zkušenost s Pšoveckou krčmou je také negativní Sad

1.1 Přesně,kdo se chce


Přesně,kdo se chce najíst dobře a jako člověk,jedině Tauchmann !!! "Tam je hospoda ještě v pořádku"


https://www.traditionrolex.com/7