https://www.traditionrolex.com/7

 Kroužky pro děti | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Kroužky pro děti


Rodinné centrum Kašpárek Mělník nabízí volná místa pro děti v kroužcích keramiky, pastelky a angličtiny:

KERAMIKA – vhodná pro děti od tří let. Děti se naučí pracovat s hlínou, vyrábět jednoduché a později i složitější výrobky. Kapacita je omezená, maximálně deset dětí ve skupině. První hodina bude ve čtvrtek 17.1.2013. Lekce budou probíhat vždy ve čtvrtek od 14.45 a 15.30 hod. Přihlášky na rc.kasparek@email.cz nebo 737 731 009 (Radka Hrstková). Cena 50 Kč za hodinu, druhý sourozenec 35 Kč.

PASTELKA – výtvarné odpoledne, vedené zkušenou výtvarnicí. Děti si vyrobí draka, lampiony, masky, vlastní knížku atd. Naučí se práci s nejrůznějšími materiály. Pro všechny šikovné děti od 3 do 7 let ( v případě zájmu i pro menší, konzultujte přímo s lektorkou). Starší, samostanější děti mohou tvořit samy, u menších dětí pomoc maminek (tatínků, babiček) vítána. Bližší informace: 605 552 856 nebo andrianakabele@volny.cz  (Adriana Rohde Kabele). Cena 800,– pololetí (12 lekcí) možnost rodinné a dobrovolnické slevy (700 Kč za pololetí, 70 Kč jednorázové vstupné). Možno navštěvovat i jednotlivé lekce za 90,– Kč (po telefonické dohodě). První hodina a zápis proběhne 16. 1. 2013 v 16.00 hod.

ANGLIČTINA PRO DĚTI – kurz je určený dětem ve věku 3–5 let. Při každotýdenním setkání se naučí básničky, písničky, hravou formou se seznámí s cizím jazykem, budou umět vytvořit jednoduché věty. Při nástupu do školy pro ně nebude nový jazyk nebude tak obtížný, protože k němu budou mít vytvořený dobrý vztah. Lektorka Lenka Miřacká má za sebou více jak deseti letou zkušenost se soukromou výukou žáků všech věkových skupin. Bližší info na rc.kasparek@email.cz nebo na telefonu 734 322 396 (Lenka Miřacká),kapacita je omezena. První hodina proběhne 6.února 2013. Cena 800,– za pololetí.

RC Kašpárek Mělník o.s., Na Vyhlídce 18, www.kasparek-melnik.cz



Kultura

https://www.traditionrolex.com/7