https://www.traditionrolex.com/7

 Prezidentské volby | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Prezidentské volby

Odkaz na celkové výsledky: http://volby.cz/pls/prez2013/pe

Odkaz na výsledek v mělnickém okrese: http://volby.cz/pls/prez2013/pe311?xjazyk=CZ&xnumnuts=2106

Politika předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Markéta Želva Přerovská

2 Výsledek druhé volby - Mělník


Miloš Zeman 48,34%

Karel Schwarzenberg 51,65%

účast 58,02%

http://www.volby.cz/pls/prez2013/pe311?xjazyk=CZ&xnumnuts=2106&xobec=534676

2.4 Mělník nechce urážející lháře


 

Ukázalo se, že je opravdu hodně lidí, kteří chtějí v politice někoho lepšího než urážející agresivní lháře a aroganty. To je opravdu dobré, zvlášť potěšující je, že je nás spousta na Mělníku, kde KS vyhrál ve druhém stejně jako v prvním kole :) 

Ondřej Tichota
 

Obrázek uživatele Markéta Želva Přerovská

2.3 výsledky okresu


http://www.volby.cz/pls/prez2013/pe311?xjazyk=CZ&xnumnuts=2106

Miloš Zeman 52,44%

Karel Schwarzenberg 47,55%

účast 56,27%

2.3.1 ...tak je to správne,tak


...tak je to správne,tak to má byť...   Miloš na hrad  !!!

2.2 pardon


už jsem našla stejnou tabulku:-)

2.1 výsledek


Zdravím, nějak se nemůžu doklikat na tabulku co máte vy, já na staťáku vidím ještě nedopočítané volby na Mělníku. S tím, že zde vyhrává Zeman. Radši bych ale viděla, že alespoň tady vyhrál KS.

1 Kde jste "Modří ptáci" ???


...nedávno zde byla vášnivá diskuse o výsledku voleb a divokém návratu komunistů (rozhodnutím občanů voličů,né mým !!!) a zároveň jste zde bránili "modré ptáky" i s tuneldědkem Klausem.Takže teď fakta : zástupce ODS ve volbách na prezidenta skončil jako šašek (opět rozhodnutím voličů,né mým !!!) a může poděkovat i "Vašíkovi" za tenhle výsledek díky jeho skvělé amnestii která pustila mezi normální lidi všechny ty gaunery a vyvrhely.Hlavně tohle nesvádějte na komouše jak je tu zvykem,tohle je realita a je to vůle lidí kteří šli k volbám,dost bylo "Modrých ptáků",dost bylo Klause...(za to jaké pustil zmetky z vězení by sám měl jít sedět)

 

PS: volit jsem nebyl,leč jsem spokojen s výsledky...a co Vy "Modří ptáci",jste také spokojeni ???

1.3 LULU klid, neničte si


LULU klid, neničte si zdraví špatnou slinou. Pravice se zase schopí, jinak to není možné.

1.3.1 Díky za


Díky za starostlivost,jsem zcela zdráv a schopen,jednoduše potvrzeno dárcovstvím krve,tam jak nejste ok,hned Vás zastaví.Nic proti pravici,ať se vzchopí,ale taky ať dělá něco pro lidi,zvyšovat daně,vymýšlet donekonečna poplatky za kde co,to umí každý hňup. A to že to Klaus s tou amnestií posral,o tom žádná,vysmál se do ksichtu tisícům obyčejných lidí kteří doufali (bláhově) ve spravedlnost a že budou potrestáni zmetci kteří jim ublížili,to je hlava státu??? NE!!! Je to stejný GAUNER JAKO TI KTERÉ PUSTIL, a o tom co tihle dárečkové stihli napáchat za pár hodin svobody se taky nedá diskutovat,to jsou fakta.A kdo to celé zavinil a podepsal ??? Komunisti ??? NÉ, BYL TO TEN VÁŠ KLAUS A PREMIÉR NEČAS (ODS),to jen pro pořádek až zas budete říkat " MY NIC,MY MUZIKANTI"

1.2 ...dávejte


...dávejte mínusy,hlavně že ta Vaše ODS i tunelděděk Klaus jdete navždy do kopru...

1.2.1 ...zklamali jste,čekal


...zklamali jste,čekal jsem větší rachot zastánců "TUNELDĚDKA" a ODS...,nebude to tím že už žádní nejsou ??? viz. výsledky voleb ???

1.2.1.1 :-)


Do mrtvol se nekope... Smiling

1.2.1.1.1 Čope, ano máte pravdu a


Čope, ano máte pravdu a přesně to dělají oni, když naprosto vše házejí na komunisty,ti můžou za všechno všude a oni (ODS + KLAUS) jsou pánibozi vesmíru,páč jen oni a Klaus vědí jak vést tuhle zemi a ostatní jsou méněcenní tupci. DOBŘE JIM TAK !!! Jen jsem jim chtěl připomenout jejich chování v době,kdy si ještě mohli naivně myslet že se udrží u koryt a dál nechají rozkrádat tuhle zemi jak to započal v devadesátých letech "TATÍČEK" Klaus svou privatizací. Kdyby alespoň uznali chybu,ale to né,prostě ODS a Klaus jsou nikým a ničím nenahraditelní a hotovo.Kdyby těm tupcům došlo že ten jejich KLAUS vystudoval v té "HROZNÉ" komunistické diktatuře  (kdy to měli všichni zakázané) ,že hromada z těch co tu hulákají bydlí v  bytech vybudovaných těmi nenáviděnými komunisty,páč je dostali jako podnikové či družstevní,to né ,to vše se tu dokola popírá...zkrátka mi vadí ta neobjektivita,takže ještě jednou vážená ODS a zastánci Klause      !!!!  DOBŘE VÁM TAK  !!!!

 

PS: je mi u řiti co si myslíte,ať to klidně vyhraje Zeman,je to bývalý socan,tak věřím že se Vám ODSákům bude jako hlava státu líbit, MNĚ JO...

1.2.1.1.1.1 Jen na okraj...


Je zarážející, jak často se setkávám s „argumentem“, že někdo vystudoval za komunistů, tudíž by neměl proti KSČ říci křivého slova. To je jako kdyby někdo předhazoval např. Helmutu Schmidtovi, že střední školu vystudoval za Hitlera, tedy by měl po zbytek života velebit NSDAP…

1.2.1.1.1.1.1 Zdravím,chápu jak to


Zdravím,chápu jak to myslíte,leč já mám na mysli to,jak se tu pořád masírují komunisti (ať už provedli zlého cokoliv) a jak nikdo nemohl za nich studovat,jezdit do zahraničí apod.A zrovinka Klaus tu smůlu nějak propás,za komára vystudoval,ale také žil a pracoval,a nejen on.Zajisté to není důvod velebit tento režim,i já chápu že kolika lidem ublížili,sebrali majetky,pozavírali je do lágrů a kdoví co ještě.JÁ NIC Z TOHO NEPOPÍRÁM,ale štve mně jak se tu do nich věčně vandruje,byť vykonali i dobré věci.Kde by dnes všichni bydleli nebýt komunistických králikáren které jsou taky často trnem v oku,ano říkalo se soudruhu/soudružko,ale taky byly tábory pro děti a dnes pomalu nikdo nemá na to aby poslal dítě na lyžák,dřív běžná věc.A tak by se dalo hledat i dál.Zkrátka až si příznivci pravice uvědomí že i ten jejich Venca a nejen on vyrostli a vystudovali za komunistický drobák a i oni říkali soudruhu/soudružko, tak možná se jim i rozsvítí,já osobně nikomu nevyčítám politický názor,od toho to je,akorát mi vadí jak se tu z ODS a potažmo Klause dělá bůhví co a popírají se fakta.Já si třeba vážím lidí jako byla herečka Švorcová,né proto že byla komunistka,ale proto že zůstala věrná a loajální až do smrti a nepřevlékla kabát dle současné módy.Takhle kdyby se chovali politici všeobecně,jedno z které strany,možná by bylo líp a lidi by si politiků vážili...měli by se zamyslet proč lidi dnes ty komunisty chtějí zpátky,co je žene k tomu aby nedali hlas jejich ODS ale někomu jinému,a když napíšu že rozhodl volič a né já (volit nechodím cca 20 let) tak dostanu mínusů že bych je mohl prodávat...

1.1 No co no tak se korýtku


No co no tak se korýtku zase na 5let dostane někdo jinej... Ať je to modrej pták nebo kdokoliv jinej je to úplně fuk stejně všichni myslej jenom na to aby si namastili kapsy....


https://www.traditionrolex.com/7