https://www.traditionrolex.com/7

 Novinky z plaveckého bazénu | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Novinky z plaveckého bazénu

Je po Vánocích a mnoho z nás při pohledu do zrcadla, nebo při oblékání zjišťuje, že něco není  jako dříve.  A co teď s tím? Navštěvujeme posilovny a hledáme nejrůznější způsoby, jak alespoň trochu shodit přebytečná kila, zformovat postavu a cítit se dobře.  Na našem mělnickém bazéně je také dnes více než jindy patrné, že daná novoroční předsevzetí nutí mnohé z nás vyhledávat sportovní aktivity.

Chceme vás proto seznámit s aktivitami, které vám nabízí právě mělnický bazén.

Pro rodiny s malými dětmi jsme rozšířili kurzy kojenců, batolat a rodičů s dětmi předškolního věku i na sobotní dopolední hodiny. V deseti lekcích si pohrajete se svými dětmi, které se příjemnou a  nenásilnou formou naučí poznávat vodní svět. Absolventi kurzů dostanou jako pozornost krátký sestřih, na kterém bude zaznamenán průběh těchto kurzů. Plavat se začne již od  9. února.

Během loňského roku vznikl  dětský potápěčský klub Bubliňáci, kde se vaše ratolesti pod dozorem zkušeného instruktora seznamují s potápěním a vším, co je s touto zábavnou aktivitou spojené.

Pro dětské sportovce zde funguje plavecký oddíl, kde si děti osvojí správnou techniku plavání a ještě udělají něco pro svoji dobrou kondici. Dětský plavecký oddíl, trénující na našem bazéně, svoji kvalitu dokazuje skvělými výsledky a umístěním v plaveckých soutěžích. Vždyť i naše reprezentantka na paralympiádě v Londýně  Nicole Fričová, trénuje v tomto plaveckém oddíle.

Nedělní  večery jsme vyhradili lekcím aqua aerobicu. Začínat budeme od osmi hodin večer  a bazén bude v tento čas vyhrazen jen pro vás, milovníky vodních sportů. Proto omezíme provoz pro veřejnost, pro niž bude k dispozici po osmé hodině večerní pouze sauna a posilovna. Zároveň se také naskytne možnost využít prodloužené otevírací doby sauny, která bude k dispozici až do deváté hodiny večerní.

Plavecký bazén je pro veřejnost otevřen denně, ve všední dny od 15 hodin.  V sobotu a neděli od 13.00 do 21.00 hodin.  Dvakrát týdně v úterý a pátek také oblíbené osvěžující ranní plavání vždy od 6.00 do 8.00 hodin. Saunu můžete navštívit každý den od 17.00 hodin.

Těšíme se na vás i na vaše děti a přejeme příjemné chvíle strávené v našem bazéně.

Ing.A.David




Město - z radnice

https://www.traditionrolex.com/7