https://www.traditionrolex.com/7

 Vážná dopravní nehoda u Libiše | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Vážná dopravní nehoda u Libiše



Dne 22. února 2013, po sedmnácté hodině, jel devětapadesátiletý řidič s motorovým vozidlem Nissan Serena, po silnici I/9, ve směru od Mělníka na Prahu. Přitom za sebou na vlečném laně táhl automobil Renault Clio, který řídil třiačtyřicetiletý muž. Vedle něho seděla jednatřicetiletá žena. Oba z okresu Praha – východ.

Na rovném úseku, v katastru obce Libiš, se vlečené vozidlo, ze zatím nezjištěných příčin odpojilo, dostalo smyk, přejelo do vedlejšího jízdního pruhu a zde se bočně střetlo a přední částí protijedoucího nákladního automobilu Avia. Po nárazu byl Renault odhozen zpět a zastavil se až v pravém silničním příkopu. Osádka malého vozu nebyla připoutána. Řidič byl vymrštěn mimo auto do příkopu a žena zůstala zaklíněna ve voze.

Při nehodě došlo k těžkým zraněním osob cestujících v cliu. Oba byli z místa převezeni do nemocnic. Na vozidlech vznikla škoda ve výši 100 000,-Kč. U řidiče nissanu a šoféra avie byly provedeny dechové zkoušky na alkohol, s negativním výsledkem. Dopravní policisté zjistili, že řidič avie neměl dokladovanou dobu řízení a odpočinku a kontrola tachografu odhalila další nedostatek. Byla v něm vložena karta jiného řidiče. Tento přestupek bude oznámen příslušnému správnímu orgánu k projednání.

Nehodu samotnou dále vyšetřují mělničtí policisté.



Zpravodajství

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

1 A kvůli tomu...


...jsme si v pátek večer hezky postáli dvě hoďky na autobus v tý zimě Sad Blbci na obou stranách a co přidělají starostí zbytečně...


https://www.traditionrolex.com/7