https://www.traditionrolex.com/7

 Žádost o pomoc při pátrání po pachateli loupežného přepadení | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Žádost o pomoc při pátrání po pachateli loupežného přepadení



Dne 21. února 2013, v sedmnáct hodin, vstoupil neznámý maskovaný muž do stánku s potravinami, který se nachází v Neratovicích, na křižovatce ulic Kojetická a Na Výsluní. Osoba měla na hlavě paruku s dlouhými rovnými vlasy po ramena, barvy tmavší blond. Poté co muž vešel do stánku, přistoupil k obsluze s kuchyňským nožem v ruce a požadoval po zaměstnankyni otevření pokladny. Následně ženu dvakrát udeřil do obličeje. Napadená se navíc při obraně před útokem lehce poranila o lupičův nůž. I vzhledem k tomu, že se prodavačka lupiči po dobu útoku aktivně bránila, byl muž následně nucen opustit prodejnu bez lupu. Muž je podezřelý z trestného činu loupeže, za který je možno uložit trest odnětí svobody v rozpětí od dvou do deseti let.

Dle zjištění kriminalistů a podle vyhodnocených záznamů městského kamerového dohlížecího systému se lupič po odchodu ze stánku nejprve zbavil paruky a poté se dal na útěk, ulicí Na Výsluní, směrem k obchodnímu domu Tesco. Osoba utíkala po levé straně ulice, po chodníku. Přitom míjela další chodce. Popis podezřelého: zdánlivý věk 25-30 let, výška cca 180 cm, střední postavy, oblečen do bundy světlé barvy, tmavé sportovní kalhoty se světlým proužkem na boku, zvláštní znamení nezjištěna.

Podle kamerových záznamů míjel lupič u domu č.p. 1380 a následně u nedaleké trafiky další osoby, které by podle detektivů mohly svými informacemi pomoci k zjištění totožnosti podezřelého. Je možné, že námi popsanou osobu mohli potkat v době jejího útěku z místa činu ještě další spoluobčané.

Případní svědci události nebo osoby, které mají relevantní informace k hledanému, se mohou obrátit na obvodní oddělení Policie ČR Neratovice – tel. číslo 974 876 740, popř. na linku 158. Za případnou spolupráci a pomoc při vyřešení daného trestného činu mělničtí kriminalisté předem děkují.



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7