https://www.traditionrolex.com/7

 Mělnické farmářské trhy – výzva pro prodejce | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Mělnické farmářské trhy – výzva pro prodejce

Již třetím rokem se naše občanské sdružení Studio Eko-Logika snaží podporovat regionální pěstitele, chovatele a výrobce pořádáním Mělnických farmářských trhů.

Naším cílem je zprostředkovávat občanům Mělníka a jeho okolí pravidelné trhy, zaměřené na nákupy od prvovýrobců čerstvých a kvalitních potravin, pěstitelů, chovatelů, řemeslníků a zahradnických výrobců. Preferujeme lokální prodejce, kteří mohou prodejem svého zboží rozšířit svou klientelu a tím zlepšit svou soběstačnost.  

Rádi bychom vás tímto požádali o spolupráci při pořádání Mělnických farmářských trhů. Pokud máte co nabídnout ze své produkce nebo znáte někoho ze svých blízkých, budeme vám vděčni za nabídku pravidelného prodávání na těchto trzích. Je možné zúčastnit se prodeje i pouze v určitých termínech - s ohledem na období produkce.

Napište nám nebo zavolejte, rádi vás navštívíme a dohodneme veškeré podrobnosti osobně. Kontaktujte nás přes e-mail: farmarsketrhy@studioekologika.cz nebo navštivte www.melnickefarmarsketrhy.cz,  tel. kontakt:  602 288 900 Ondřej Muška nebo 602 689 898 Jiří Procházka

Studio Eko-Logika, o. s.



Město - z radnice

https://www.traditionrolex.com/7