https://www.traditionrolex.com/7

 S ukradenou kabelkou daleko nedoběhla | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

S ukradenou kabelkou daleko nedoběhla


 

      Dne 6. března 2013, po sedmnácté hodině, narazil instruktor sportovního centra, které se nachází na Mělníku, v chodbě objektu, na neznámou ženu. Osoba měla při odchodu z místa dost naspěch. Zanedlouho bylo zjištěno, že neznámá, nezjištěným způsobem, vnikla do domu, kde centrum sídlí a  z chodby odcizila kabelku s penězi, platební kartou, mobilními telefony a dalšími drobnostmi, která patří sedmapadesátileté ženě.

     Na místo byla přivolána hlídka policistů z místního obvodního oddělení, kteří na základě informací začali po neznámé osobě pátrat v okolí. Jejich snaha se setkala s úspěchem, několik desítek metrů od sportovního centra byla žena, odpovídající popisu, nalezena schovaná ve křoví. Zadržená se zanedlouho ke svému skutku doznala a vrátila i svoji kořist. Nebyla však úplná, chyběla finanční hotovost. Peníze policisté u ženy nenašli. Podle jejího sdělení částku ve výši cca 1 000,-Kč ztratila při útěku z místa činu, přitom, když kabelku prohledávala.

      V rámci šetření bylo zjištěno, že se jedná o čtyřiadvacetiletou ženu z Litoměřicka, která si zanedlouho na policejní služebně převzala záznam o sdělení podezření z trestných činů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za které je možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

Zdroj:
Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k


Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7