https://www.traditionrolex.com/7

 Policisté kontrolovali ubytovací zařízení | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Policisté kontrolovali ubytovací zařízení



Dne 16. března 2013, v dopoledních hodinách, se na Mělnicku uskutečnilo bezpečnostní opatření s názvem „Ella“. Policisté z Územního odboru, Policie ČR, Mělník, se ve spolupráci s kolegy z Odboru cizinecké policie zaměřili na ubytovny, které se nacházejí ve služebním obvodu Mělník a Kostelec nad Labem.

Během opatření bylo zkontrolováno celkem pět ubytoven a v nich 150 osob, včetně cizinců. Dvacítka policistů a kriminalistů během kontrol nezjistila žádné nedostatky, týkající se pobytového režimu a lustracemi nebyla zjištěna žádná osoba v pátrání.

Na Mělníku se akce navíc zúčastnila ještě sociální kurátorka, Odboru sociálních věcí a zdravotnictví, Městského úřadu Mělník, která v rámci opatření zajišťovala sociálně právní poradenství osobám ohroženým sociálním vyloučením.



Zpravodajství

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

2 bohužel tímto stylem


Kontroly na ubytovnách a ve firmách probíhají.V Neratovicích si rádi Pražáci provozují své provozovny,kde černotou kryjí své podnikání.V jedné firmě bylo 3/4 načerno UK,několikrát volána cizinecká a stejnak nic se nestalo.Podmáznuté nebo k ničemu.Firma sice dnes již neexistuje,přesídlila se jinam,ale pan podnikatel si hrabe dál....

1 Kontrola ubytoven


je sice věc hezká,ale pokud majitel o kontrole ví, míjí se účinkem.


https://www.traditionrolex.com/7