https://www.traditionrolex.com/7

 Vážná dopravní nehoda u Nové Vsi | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Vážná dopravní nehoda u Nové Vsi


 

     Dnešního dne, po sedmé hodině ranní, došlo u obce Nová Ves, na křižovatce silnice I/16 a sjezdu z dálnice D8, k dopravní nehodě mezi motorovým vozidlem Citroën Berlingo, které řídil devatenáctiletý muž, spolu s ním cestoval jeho o rok mladší spolujezdec a nákladním automobilem Volvo s návěsem, které řídil sedmatřicetiletý šofér.

     K nehodě došlo tak, že řidič citroënu jel se svým vozem po dálnici D8, ve směru od Teplic. Na sjezdu u Nové Vsi chtěl na křižovatce se silnicí I/16 pokračovat rovně. Přitom pravděpodobně přehlédl dopravní značku „ Dej přednost v jízdě“ a vjel na hlavní komunikaci v době, kdy ve směru od Mělníka přijížděla nákladní souprava. Následoval střet mezi přední částí kamionu a levým bokem berlinga. Po nehodě zůstala obě vozidla na vozovce. Souprava se však přetočila bokem přes oba jízdní pruhy.

     Při srážce utrpěla osádka berlinga těžká zranění a řidič byl letecky převezen do nemocnice. Šofér kamionu byl zraněn lehce. Na místě zasahovali policisté, hasiči a záchranáři. Silnice na Slaný byla po dobu šetření nehody asi na dvě hodiny zcela uzavřená. Policisté odhadli způsobenou škodu na částku cca 400 000,-Kč.

     Dopravní nehodu nadále vyšetřují policisté z Územního odboru Mělník.

Zdroj:
Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k


Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7