https://www.traditionrolex.com/7

 Žádost o pomoc při zjištění identity | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Žádost o pomoc při zjištění identity


 Dne 21. března 2013, kolem dvanácté hodiny, trojice zatím nezjištěných mužů, v lékárně, která se nachází na Mělníku, rozptýlila pozornost obsluhy. Chvilkové ztráty koncentrace personálu muži využili k tomu, aby z jednoho z prodejních regálů, který se nachází uvnitř lékárny, odcizili čtyři balení dětské výživy Nutrilon, v hodnotě cca 1 100,-Kč. Při krádeži nedošlo k použití násilí.

  I když se nejedná o velkou škodu, je možné, že někdo z trojice podezřelých byl v nedávné minulosti za obdobný skutek pravomocně odsouzen a v tomto případě by se mohlo jednat i o podezření z trestného činu krádeže. V současné době však policisté případ vyšetřují jako přestupek proti majetku.

   Do dnešního dne se vyšetřovatelům nepodařilo, přes veškerou vynaloženou snahu, ustanovit osoby pachatelů. Proto se touto cestou obracejí na veřejnost, se žádostí o pomoc, při vyšetřování. Na přiložených fotografiích z kamerového systému prodejny jsou osoby podezřelých poměrně dobře patrné.

   V případě, že někdo pozná muže z fotografií, může své zjištění oznámit na tel. číslo 974 876 700 (dozorčí služba OOP PČR Mělník). Svými informacemi může napomoci k brzkému vyřešení případu a potrestání viníků. Za poskytnuté informace mělničtí policisté předem děkují.     

 
Zdroj:
Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k


Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7