https://www.traditionrolex.com/7

 Zapojte se: aukce cen energií pro domácnosti | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zapojte se: aukce cen energií pro domácnosti


Mělník chystá na červen elektronickou aukci energií

Mělník -- Město Mělník připravuje na červen elektronickou aukci energií a vyzvalo obyvatele, aby se do aukce zapojili a ušetřili tak náklady za plyn a elektřinu. V průměru by obyvatelé Mělníka mohli na energiích ušetřit oproti současným cenám 20 procent. ČTK to dnes řekli mluvčí radnice Helena Vavřinová a Jan Nedvídek ze společnosti eCENTRE, která aukci na dodavatele v Mělníku bude zajišťovat.

"Síla každého klienta je v tom, jak velký objem zakázky dodavatelům na trhu nabízí. Proto čím více domácností se do e-aukce přihlásí, tím větší objem energií spojí, a tím lepší ceny samozřejmě mohou dodavatelé nabídnout," uvedl ředitel společnosti eCENTRE Vítězslav Grygar. Každý, kdo se o možnost ušetřit za energie zajímá, může přijít 10. května do Kulturního domu v Mělníku, kde se dozví, jak elektronická aukce funguje a jaké kroky je třeba podniknout.

Stejnou akci chystají v kraji také například v Příbrami nebo ve Slaném na Kladensku. Do první aukce energií pro domácnosti se již zapojilo 500 domácností v Říčanech. Díky ní téměř 300 domácností ušetří na zemním plynu kolem 30 procent proti současným cenám a 331 domácností více než 15 procent na elektřině.

Zdroj: http://denik.obce.cz/clanek.asp?id=6590744



Město

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Markéta Želva Přerovská

1 Schůzka k aukci energií a kontaktní místo v radnici


 

Dne 10. 5. 2013 v 15:00 hodin se v Masarykově kulturním domě v Mělníku uskuteční informativní setkání pro občany, kde bude představen celý princip e-aukce pro občany.

 

Pro lidi je tato služba úplně ZDARMA. Pořadatelské firmě neplatí za zprostředkování e-Aukce nic ani město. Aukční poplatek zaplatí firmě po ukončení aukce dodavatel, který e-aukci vyhraje.

Chtějí-li se občané do e-aukce na energie zapojit, je třeba:

  • aby občané podepsali smlouvu s pořadatelskou firmou eCENTRE. Tato smlouva je bezúplatná, ale definuje práva a povinnosti obou stran.

  • aby pořadatelské firmě předali pouze kopii smlouvy se stávajícím dodavatelem elektřiny, či zemního plynu, včetně všech případných dodatků, a dále kopii ročního vyúčtování energií. Nic víc není třeba.

Veškeré dotazy občanům zodpoví nezávislý obchodní zástupce společnosti eCENTRE Jan Nedvídek, který bude zajišťovat sběr podkladů od občanů, a to na Kontaktním místě v malé zasedací síni Městského úřadu Mělník čp.51 (bývalý okresní úřad).

Kontaktní místo bude otevřeno od 13. 5. 2013 do 29. 5. 2013, každé pondělí od 14.00 do 17.00 hod a úterý od 10.00 do 13.00 hod.

(za doplnění informací ze zprávy ČTK děkuji paní Heleně Vavřinové)


https://www.traditionrolex.com/7