https://www.traditionrolex.com/7

 Pozvánka do Jazzové zahrady Na Staré štaci | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Pozvánka do Jazzové zahrady Na Staré štaci

V kulturním zařízení v  Zahradě Na Staré štaci v Libiši u Neratovic začala nová sezóna. V programu nabízí zahrada nejen jazz, ale i country. Již tradičně začala sezóna 30.dubna. O skvělou zábavu se postaral Brass Band Rakovník. Menší nepřízeň počasí vůbec nevadila, protože jeviště i hlediště jsou v zahradě kryté.

Program celé sezóny 2013 je připraven a nabízí hned v květnu opravdu velmi zajímavé a atraktivní akce. Na COUNTRY FESTIVALU v sobotu 11.května 2013 od 18.00 hodin přivítá zahrada JITKU VRBOVOU a skupinu AKÁTY, diváky zaručeně zvedne ze sedadel i skvělá kapela pražských rozhlasových režisérů s názvem ELDORÁDO a všechny pobaví oblíbená skupina MOŠŇÁCI.

V květnu se uskuteční i další velká akce - mezinárodní jazzový festival XXV. SALON TRADIČNÍHO JAZZU 2013. V pátek 24.5. čeká na diváky zahrady program, jehož název mluví sám za sebe –LEGENDY ČESKÉHO JAZZU. V zahradě se sejde a zahraje celá řada známých českých jazzmanů. Návštěvníci zahrady se těší především na saxofonistu a flétnistu Jana Konopáska a také na „metličkového krále“ bubeníka Ivana Domináka. Salon tradičního jazzu pokračuje i další den v sobotu 25.5 tentokrát již ne na Staré štaci, ale na neratovickém Náměstí Republiky, kde je součástí neratovického festivalu s názvem SALON 2013. Festival se koná od 10.00 dopoledne do 23.00 večer a hned na třech podiích. Na podiu Salonu tradičního jazzu uvádí program Michal Jančařík a vystoupí deset skvělých orchestrů. Za všechny jmenujme ONDŘEJE HAVELKU a jeho MELODY MAKERS, německou kapelu OLD TIME MEMORY JAZZBAND s výbornou susafonistkou a zábavou slovenskou kapelu FUNNY FELLOWS. Na všechny programy festivalu Salonu je po oba dny vstup zdarma. Bližší informace lze získat na www.jazzova-zahrada.cz



Kultura

https://www.traditionrolex.com/7