https://www.traditionrolex.com/7

 Město Mělník zrekonstruuje komunikace Panešova a Na Oboře | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město Mělník zrekonstruuje komunikace Panešova a Na Oboře


Město Mělník obdrželo dotaci od Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Střední Čechy ve výši 5 869 000 Kč na rekonstrukci místních komunikací Panešova a Na Oboře. Z vlastních zdrojů město na akci poskytne 4 303 000 Kč. Akce zahrnuje kompletní opravu cca 0,5 km komunikací a cca 1 km chodníků, které jsou ve velmi špatném technickém stavu. Celá akce bude zahájena v srpnu a hotovo by mělo být nejpozději v listopadu tohoto roku. 

Mgr. Helena Vavřinová
vedoucí Kanceláře vedení úřadu
tisková mluvčí



Zpravodajství

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

1 To je mi záhadou...


..proč zrovna byla vybrána ulice Na Oboře? Tam chodí i někdo pěšky, když se musí dělat nové chodníky? Smiling Nejsou na Mělníku komunikace v horším stavu a frekventovanější? Např. Pražská?

1.1 Panešovka je


Panešovka je jasná,tam sídlí fa.Šnajdr,tím je vše vysvětleno...

1.1.1 Panešovkou jezdím každý den


a opravu fakt potřebuje. Obora by stačila jen zalátat, ale neznáme, jak jsou kde udělány rozvody atd... Opravu by potřebovala spíš ulice Na Průhoně, ta je zoufalá...

Obrázek uživatele malý princ

1.1.1.1 A co další ulice?


Myslím, že by každý z nás našel spoustu dalších ulic, které si o opravu už dlouho říkají. Mě napadá např. ulice Komenského a hlavně ulice Nad Drahou.

Pokud se opravují ulice jen proto, že tam má sídlo vlivná stavební firma, tak to je do očí bijící hnus a zodpovědní pracovníci a představitelé města by se z toho měli občanům - voličům zodpovídat. Ale to bychom nesměli žít na Mělníku potažmo v České republice.

1.1.1.1.1 100 bodů a zlatý


100 bodů a zlatý "bludišťák" k tomu  :-)

1.1.1.1.1.1 jak natvrdlí


Teda toje opravdu Mělnický folklór tohleto spekulování.... Máte někdo snad pádné důkazy pro to, že ta ulice se bude opravovat s přičiněním uvedené stavební firmy? Nemůže to být třeba jen proto, že v té ulici sídlí škola, a tak by bylo dobré aby ta silnice taky pro něco byla? A to nejenom aby vypadala, ale co kdyby někdo nešťastnou náhodou při vyhybání se výmolu srazil na silnici ne příliš opatrného školáčka? ... Mě už tady opravdu nebaví číst věčné konspirační teorie a spekulace. Až mi předložíte pádné důkazy, tak OK. ale když tu někdo jen napíše, že silnice se opravuje protože tam sídlí ta či ona firma to pro mě opravdu není hodnotné.


https://www.traditionrolex.com/7