https://www.traditionrolex.com/7

 Humanitární pomoc pro mělnické obce | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Humanitární pomoc pro mělnické obce

6.6., 10.00 hodin. Český červený kříž organizuje příjem a výdej veškeré humanitární pomoci pro povodní postižené mělnické obce. Prosíme, pokud chcete vědět, co mělnické obce nejvíce potřebují, volejte na tel.čísla 736 620 931 – paní Dvořáková nebo 605 234 332 – paní Herinková.

Pokud už k nám směřujete s vozem naloženým humanitární pomocí, také využijte uvedená telefonní čísla, abyste se dozvěděli, kde pomoc vyložit. Moc děkujeme všem, kteří chtějí mělnickým obcím pomoci.

 

Mgr. Helena Vavřinová
vedoucí Kanceláře vedení úřadu
tisková mluvčí



Město - z radnice

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

1 hlavně nezapomeňte na


hlavně nezapomeňte na rómy,jsou všude první ikdyž se jich to netýká.

Obrázek uživatele cuketka23

1.3 souhlasím s Vámi!


souhlasím s Vámi!

1.2 Důvěra


Byla bych moc ráda, kdyby se tu vyjádřil někdo z Červeného kříže-na FB je plno připomínek, že při minulých záplavách si pro pomoc chodili právě i Romové(nebo Cikáni) ze sídliště a z oblastí, které s povodní neměli NIC společného. Může to tu někdo vyvrátit-potvrdit? Jak je pomoc rozdělována?

1.2.1 Jak je pomoc rozdělována


Při letošních povodních je humanitární pomoc koordinována prostřednictvím starostů jednotlivých obcí, kam občané směřují své požadavky. Průběžně tak, jak nám pomoc přichází, jí poskytujeme tam, kde již opadá
voda a je tam možné začít uklízet. Stačí takto?
ČČK Mělník
Alena Herinková

1.1 Co by chtěli,dostávají


Co by chtěli,dostávají pravidelně každý měsíc,a né málo,příspěvek na fet,na automaty atd..Na to nepotřebují povodně (pokud nejdou rabovat).Jo,a nejsou to rómové ale cikáni...,tak to říkal už T.G. Masaryk...

1.1.2 Nevyžádaný názor


Respektuji tvůj názor na národnostní menšinu, ale nech si ho laskavě pro sebe. Jdi někomu pomáhat vyklízet a neotírej si tady hubu o lidi, kteří se snaží žít s tebou ve stejném prostoru, ale za těžších podmínek.

Zatímco se tu ostatní snaží využít Mělníček ke smysluplné komunikaci, ty jsi do veřejně prospěšného příspěvku jen vnesl špínu, jako obvykle.

1.1.2.2 Vážený kritiku, 1.


Vážený kritiku,

1. Makám dost a nemám čas na vyklízení,to mohou dělat lidé bez práce (bez urážky)

2.Hubu si o nikoho neotírám,a jestli se "zmínění občané" snaží žít se mnou v jednom prostoru,tak jejich snahu nevidím, asi jako většina zde přispívajících.

3.A jestli já jsem do této diskuse dle Vás vnesl špínu,tak jste to Vy kdo právě nazval cikány špínou,neboť o nich jsem tu spoludiskutoval s ostatními,a navíc dle časové osy příspěvků jsem NEBYL první kdo tohle téma nakousl.

4.Dle hodnocení mých příspěvků v této diskusi asi nejsem jediný kdo takto vidí tuto problematiku,a je mi u řiti, jestli jsou většinou nebo menšinou.

5.Za těžší podmínky považujete co??? Že nemusí do práce??? Že dostanou na bydlení ??? Že dostanou na jídlo ??? Že neplatí u doktora ??? Zkrátka jestli je tohle podle Vás těžký život a problém,takl já tomu říkám diskriminace a rasismus v jednom, ALE NARUBY !!!

 

Zároveň děkuji ostatním za pochopení toho, co jsem zde zmínil a popsal...

1.1.2.1 Smazat


Raiste, celé to tady smažte, je to jaksi nehodné situace, která stále probíhá...

1.1.1 Rasistický příspěvek od LULU


prosím smažte. Vy ostatní se nad sebou zamyslete

1.1.1.3 Na označení cikán


Na označení cikán nevidím nic hanlivého či rasistického,jako já jsem čech,někdo je němec,tak někdo je cikán.NEMÁ TO NIC S BARVOU PLETI,NÁBOŽENSTVÍM ATD.  !!!! A jak tu zaznělo,byl snad celosvětově uznávaný prezident T.G.Masaryk  rasista ??? Zamyslete se nad sebou....

1.1.1.2 O rasistický příspěvek


by se jednalo pouze v tom případě, kdyby byla haněna nějaká rasa.V tomto případě - Cikáni - se nejedná o rasu ale o etnikum.

Dále mi dovolte citovat:

"Na sjezdu Romů  v Londýně roku 1971 bylo usneseno, že by se mělo užívat označení Romové jako souhrnného názvu pro všechny skupiny. I toto řešení je však zčásti nejednotné. Kritizována je hlavně skutečnost, že pojem Romové, pokud je užíván souhrnně, nerespektuje existenci jiných skupin cikánského národa. Název Romové, jakkoli zdánlivě politicky korektní, ve skutečnosti diskriminuje jiné. Tento názor je zastáván silně v Německu, kde jej podporuje svaz Sinti Allianz Deutschland (jeden ze dvou velkých cikánských svazů v Německu), který označení cikán považuje za neutrální a za správné, protože zahrnuje všechny cikánské národnostní skupiny."

1.1.1.2.1 Vážení přátelé


nepochopili jste podstatu mého příspěvku, nešlo o to jak toto etnikum nazýváte. A mýlíte se i v dalších svých názorech ( viz. Trestní zákoník ) :

§ 355

Hanobení národa, rasy, etnické nebo jiné skupiny osob

(1) Kdo veřejně hanobí

a) některý národ, jeho jazyk, některou rasu nebo etnickou skupinu, nebo 

b) skupinu osob pro jejich skutečnou nebo domnělou rasu, příslušnost k etnické skupině, národnost, politické přesvědčení, vyznání nebo proto, že jsou skutečně nebo domněle bez vyznání,

bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

(2) Odnětím svobody až na tři léta bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1

a) nejméně se dvěma osobami, nebo 

b) tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem.

 

 

§ 356

Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod

(1) Kdo veřejně podněcuje k nenávisti k některému národu, rase, etnické skupině, náboženství, třídě nebo jiné skupině osob nebo k omezování práv a svobod jejich příslušníků, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

(2) Stejně bude potrestán, kdo se spolčí nebo srotí k spáchání činu uvedeného v odstavci 1.

(3) Odnětím svobody na šest měsíců až tři léta bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem, nebo 

b) účastní-li se aktivně takovým činem činnosti skupiny, organizace nebo sdružení, které hlásá diskriminaci, násilí nebo rasovou, etnickou, třídní, náboženskou nebo jinou nenávist.

 

 

Více se dočtete na http://www.trestni-rizeni.com/dokumenty/trestne-ciny-paragrafy/hanobeni-naroda-rasy-etnicke-nebo-jine-skupiny-osob-a-podnecovani-k-nenavisti

 

Doufám, že teď už to Raist smaže.

1.1.1.2.1.3 Demokracie


Bovdene, nepochopil jsi podstatu demokracie a svobody projevu. To, že tu na to nejsme zvyklí, je jiná věc.

Na jednu stranu se může vyjádřit, na druhou, měl by blít svoje ubohosti před psychiatrem a ne tady.

1.1.1.2.1.2 O co vám jde?


Nejsem právník, můžete mi lidsky vysvětlit, o co jde? Někdy mi přijde, že už nejsme ve svobodné zemi ale někdo to převrátil celé na hlavu... To se snad ještě nestalo, aby nám tady někdo vyhrožoval zákonama.

Obrázek uživatele raist

1.1.1.2.1.1 re: Vážení přátelé


OK. Prosim o vysvetleni podstaty vaseho prispevku.

1.1.1.2.1.1.1 Podstata příspěvku Vážení přátelé :


LULU ve svém příspěvku Co by chtěli, dostávají .....

obviňuje etnickou skupinu z toho, že zneužívá příspěvky na fet, automaty atd. ... dále je obviňuje z rabování při povodních.

Tím by mohl naplnit skutkovou podstatu § 355 odst. 2, písm. b) resp.  §356 odst.3, písm. a)

Souhlasím s Anite smazal bych všechno.

Kritiku, podstatu demokracie a svobody projevu chápu velmi dobře, se vším ostatním ve Tvém příspěvku Demokracie naprosto souhlasím. 

Obrázek uživatele raist

1.1.1.2.1.1.1.2 re: Podstata...


Souhlasim s tim, ze je prinejmensim mrzute, ze se timto tematem zabyvame pod puvodnim prispevkem pomoci obcim.

Souhlasim s tim, ze hanobeni naroda, etnika je protizakone, plus hloupe a neslusne zaroven.
Vnimam, ze projevy rasisticke nalady jsou ve spolecnosti stale ostrejsi, a je treba na ne ostreji reagovat.

Avsak jak prispevek vnimam osobne, tak nedava rovnitko mezi cikany a jakekoli sproste oznaceni, nadavky, snizovani jejich hodnoty, nehanobi je.
A prispevek rozhodne nikoho nevyzyva k omezovani osobnich svobod mensiny a rozhodne ani slovem nevyzyva k nenavisti k ni (od toho tu bohuzel mame strany menici sve nazvy, apod.)

Ale - nejsme to my, uzivatele na tomto foru, kdo rozresi a nastavi spravnou miru toho, jak se kdo ma snazit prizpusobit ve spolecnem souziti.

Mazani prispevku na tomto foru je vzdy az posledni moznost.
I tak vsechny prosim o zdrzenlivost a volbu predem rozmyslenych vet, pri probirani tohoto tema.
V opacnem pripade samozrejme k posledni moznosti v nejake mire pristoupime.

Doplneni: Samozrejme pokud by cikoli prispevek uvedene zakony dle nas porusoval, nebo porusoval podminky serveru, ke smazani ci zahvezdickovani urcite dojde. 

1.1.1.2.1.1.1.1 ...ptám se Vás,a není


...ptám se Vás,a není pravdou co jsem zde napsal ??? Chcete tvrdit že nedostávají a posléze to neházejí do beden??? Chcete tvrdit že když o nich mluví v televizi jak rabují,přepadávají a mlátí lidi ve značné přesile že i to je výmysl ???

Jen pro Vaši informaci,naposledy co vím,tak to odnesl hostinský který si hlídal svoji hospodu ve vytopené oblasti a právě Vámi tolik chránění HODNÍ CIKÁNI mu namlátili tak,že ztratil vědomí...

Mám pocit že ikdyž všichni vědí jak to je,tak se o tom nesmí mluvit,jen aby nás nenařkli z rasismu a byl klid.

Zkuste si zajít večer do Eura na Podolí,nebo jiné herny a uvidíte,je jich tam víc než si myslíte...

A neobviňuji etnickou skupinu,netahejte do toho skupiny,jsou to lidi jako my,tak jaké rozdělování na etno - neetno,měřme jim stejně jako nám

1.1.1.1 Lulu ma pravdu


I TGM o nich mluvil jako o Cikánech, je to i ve staré literatuře, tak co se rozčilujete. Nebo byl TGM, náš první president rasista?

1.1.1.1.1 cikán


Vím,že někteří cikáni se za toto pojmenování nestydí,právě naopak.Ti ostatní  jsou hold Rómové.

1.1.1.1.1.1 Přesně,ješte Vám


Přesně,ješte Vám oni vynadají, proč je urážíte,když jim řeknete že jsou rómové...Já tu nejsem proti jejich rase,nebo etniku,nebo čemu,vadí mi jejich vyžírkovský život,samé dávky,příplatky,doplatky,jednorázovky atd. a pak sedí v Euru a mačkaj čudlíky...a o kriminalitě nemá cenu psát,to je na jinou debatu...to už je jiný level...


https://www.traditionrolex.com/7