https://www.traditionrolex.com/7

 Na Mělnicku je v současné době dislokováno zhruba 400 policistů | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Na Mělnicku je v současné době dislokováno zhruba 400 policistů


    V současné době jsou v rámci opatření, týkajícího se povodní, v okrese Mělník, nasazeny cca čtyři stovky policistů ze Středočeského, Pardubického a Jihomoravského kraje. Jedná se policisty pořádkové policie, kriminalisty, příslušníky pořádkových jednotek, dopravní policisty, jejich kolegy z cizinecké policie a specialisty z poříčních oddílů PČR a policejní letky.

  Uvedené jednotky jsou dislokovány dle potřeby, a to zejména v Kralupech nad Vltavou, Mělníku, Zálezlicích, Hoříně, Lužci nad Vltavou a dalších místech zasažených povodní. Policisté zde dohlížejí na evakuované lokality, veřejný pořádek, řídí dopravu a provádějí další úkony potřebné k ochraně života, zdraví a majetku spoluobčanů.

  K tomu využívají i speciální techniku, v rámci okresu je nasazeno několik mobilních zařízení pro noční vidění, situaci pravidelně monitoruje policejní vrtulník a policisté používají při pohybu v zatopených oblastech motorové čluny.

   Účinným nasazením uvedených sil a prostředků se zatím daří udržovat na postižených místech klid a předcházet protiprávní činnosti.

Zdroj:
Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k


Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7