https://www.traditionrolex.com/7

 Jihomoravští policisté dovezli pomoc pro Hořín | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Jihomoravští policisté dovezli pomoc pro Hořín


     Na veřejný pořádek a majetek občanů dohlíželi v uplynulých dnech na Mělníku a jeho okolí i policisté ze Speciální pořádkové jednotky, Krajského ředitelství, Jihomoravského kraje. Další jejich kolegové z Brněnska nechtěli zůstat stranou, a když nemohli přijet přímo na místo a zúčastnit se aktivně bezpečnostního opatření, vyhlásili mezi sebou sbírku, na jejímž základě pořídili materiální pomoc, v řádu několika desítek tisíc korun. Za vybrané prostředky shromáždili hygienické potřeby, ruční nářadí, tlakové čističe, vysoušeč, desinfekční prostředky a další věci, které jsou potřebné pro likvidaci následků pohromy, která Mělnicko postihla.

     Dnešního dne jejich zástupci z Preventivně informačního oddělení, Policie ČR, por. Mgr. Zdeňka Procházková a nprap. Petra Hrazdírová, pomoc osobně přivezli. Jejich cesta vedla do jednoho z nejpostiženějších regionů, Hořína a jeho okolí, kde uvedené prostředky osobně předali zástupcům poškozené obce.

     Svým jednáním naši brněnští kolegové, v tom nejlepším slova smyslu, naplnili policejní heslo o pomoci a ochraně a doufejme, že jejich příkladná aktivita bude k užitku obyvatel v místech postižených povodní.

Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7