https://www.traditionrolex.com/7

 Hlasujte o nejlepší sběrný dvůr a vyhrajte mobilní telefon | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Hlasujte o nejlepší sběrný dvůr a vyhrajte mobilní telefon

Soutěž Sběrný dvůr roku probíhá do listopadu letošního roku. Cílem je najít nejlepší sběrný dvůr, který by měl být co nejdostupnější, uklizený, s ochotnou obsluhou, přívětivou otevírací dobou a širokým rozsahem odebíraných komodit. Zapojit se můžete snadno. Pomocí vyhledávače na www.sberne-dvory.cz najdete váš sběrný dvůr a ohodnotíte ho v každé z šesti kategorií takovým počtem hvězdiček, jaký si podle vás zaslouží.

Navíc se můžete zúčastnit slosování o hodnotné ceny. Stačí po oznámkování sběrného dvora vyplnit jednoduchý registrační formulář a budete automaticky zapojeni do jednoho ze tří slosování. V každém z nich můžete získat jeden z devíti USB flashdisků Maxell s kapacitou 32 GB nebo mobilní telefon Samsung Galaxy Pocket Black.

Při závěrečném listopadovém vyhodnocení nejlepšího sběrného dvora bude kromě hlasování veřejnosti přihlédnuto také k počtu komodit, které sběrný dvůr sbírá (např. sklo, plasty, kovy, atd.), a k množství zpětně odebraného elektrozařízení. Vítězi se nakonec stanou dva sběrné dvory. Nejlepší sběrný dvůr v obci do deseti tisíc obyvatel získá finanční odměnu 30 tisíc korun, v obci nad deset tisíc obyvatel pak 70 tisíc korun.

Zapojením do hlasování můžete nejen podpořit „svůj“ sběrný dvůr a soutěžit o mobilní telefon, ale pomůžete také dalšímu zlepšování či rozšiřování služeb sběrných dvorů a díky tomu i celé myšlence ekologického třídění odpadů.

Asekol, nezisková společnost



Město - z radnice

https://www.traditionrolex.com/7