https://www.traditionrolex.com/7

 Akce „Libi“ | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Přehledná a stále aktuální nabídka zaměstnání je dostupná zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Akce „Libi“



Během uplynulého týdne skončili v rukou mělnických kriminalistů čtyři muži, ve věku šestadvacet až čtyřiačtyřicet let z Mělnicka, Prahy a Českolipska. Jejich zadržení bylo součástí akce, která byla zaměřena na rozbití sítě dealerů pervitinu na Mělnicku.

Dle zjištění vyšetřovatelů čtveřice podezřelých, v době od začátku února 2013, do okamžiku jejich zadržení, distribuovala v Mělníku, Neratovicích a Kostelci nad Labem metamfetamin (pervitin) a to za úplatu. Takto obchodovali zhruba s dvacítkou koncových zákazníků. Výši získaných finančních prostředků, které nabyli muži uvedeným způsobem, lze jen odhadovat.

V rámci realizace akce proběhly tři domovní prohlídky, při kterých kriminalisté zajistili cca 100 gramů bílé krystalické látky. S největší pravděpodobností se jedná o drogu určenou k prodeji, nicméně tuto domněnku musí prokázat následná odborná expertiza a dále finanční prostředky, ve výši zhruba 21 000,-Kč.

Policejní vyšetřovatel zahájil devatenáctého června, letošního roku, trestní stíhání všech zadržených pro trestný čin, nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za který je možno uložit trest odnětí svobody v rozpětí od jednoho do pěti let nebo trest peněžitý. Trestní stíhání je nadále vedeno na svobodě.



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7