https://www.traditionrolex.com/7

 Odcizená vozidla nalezena | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Přehledná a stále aktuální nabídka zaměstnání je dostupná zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Odcizená vozidla nalezena


    Na Mělníku, došlo na konci března 2013, k odcizení dvou osobních vozidel Škoda Octavia combi. První bylo zaparkované v ulici Veslařská a druhé jeho majitel odstavil v ulici Jezdecká. Neznámý pachatel způsobil svým jednáním škodu za cca 300 000,-Kč. Oba vozy byly po zaevidování případů vyhlášeny do celostátního pátrání.

   Koncem dubna byly oba automobily nalezeny policisty na Mladoboleslavsku a to v Bělé pod Bezdězem a Mnichově Hradišti. Jedna škodovka byla navíc opatřena jinými poznávacími značkami, které, jak vyplynulo z lustrace, byly odcizeny také v březnu, v katastru obce Kokořín.

    Netrvalo dlouho a kriminalisté ze Semilska zjistili, že obě krádeže mají na svědomí dvaačtyřicetiletý muž a jeho sedmnáctiletý komplic, oba ze severu Čech. Policisté zahájili trestní stíhání muže pro trestný čin, neoprávněné užívání cizí věci, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta. Proti mladistvému bude postupováno, dle zákona, s přihlédnutím k jeho věku. 

Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k



Zpravodajství

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

2 Vždyť je to úplně jedno


Vždyť je to úplně jedno jak to nazvou,dokud nebudou pořádné tresty,tak je fuk jestli kradli nebo "jen půjčovali".Za obojí je totiž leda kulový a ne trest,to spíš potrestají chudáka poškozeného tím,že musí běhat po výsleších,dokazovat že věc je jeho a nakonec musí k soudu kde zjistí, že ti gauneři vlastně nic neudělali,páč projevili lítost a jemu se omluvili...holt realita trestního zákona v praxi u nás....

1 "neoprávněné užívání cizí věci"


V dnešní době stačí říct, že jsem si auto jenom půjčil a chtěl jsem ho hned zítra vrátit. Hnedle je z krádeže jen neoprávněné užívání cizí věci.


https://www.traditionrolex.com/7