https://www.traditionrolex.com/7

 Letní hudební muzicírování u Němého Medvěda | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Letní hudební muzicírování u Němého Medvěda

Mělnický nekuřácký bar Němý Medvěd nabízí přes celé léto alternativu všem těm, kteří zůstávají v našem malebném městě a přeci jen stojí o nějaké to kulturní vyžití. Letní hudební program s názvem MEDVĚDÍ MUZICÍROVÁNÍ nabízí každý prázdninový víkend koncert pod širým nebem napříč hudebními žánry!

A na co se můžeme těšit? Hned tento víkend v sobotu 13. července nám svoje umění předvede mělnická bluesová stálice Tomáš Homuta společně se špičkovým českým saxofonistou Davidem Fárkem. Toto spojení slibuje energický rhytm & blues, který je na Mělníku jako doma. Hned týden na to nás čeká obrat o 180° společně se známou hronovskou kapelou Heebies Jebbies, která svými ska-rockovými tóny jistě přivede své početné fanoušky do pořádného varu! Červencový program ukončí undergroundová pražská kapela Eman E.T., jejíž historie se píše již od roku 1984 jako důsledek neukojených ambicí svého autora a zároveň hlavního protagonisty Ludvíka Kandla vulgo Emana, ex-bubeníka Hudby Praha, Šílenství a The Plastic People Of The Universe!

Druhý prázdninový měsíc nám hudební program zahájí dvojkoncert skupin Tři od stolu a Le hAnam, ve kterém se spojí tradiční hudba z převážně východních koutů Evropy spolu s irskými a skotskými melodiemi. Další na pořadu bude koncert známého pražského uskupení Jolly Joker, které přijede v novém složení, kde nás krom zakládajícího člena The Plastic People Of The Universe Petra Kumandžase uvítá dámské bubenicko-kytarové duo! V sobotu 17. srpna se můžeme těšit na reggae-dubový dýchánek v podobě již 17 let hrajícího pražsko-ústecko-berlínského uskupení Orly W Blotie Europy. Medvědí Muzicírování bude mít svůj vrchol 24. srpna v podobě oslavy prvních narozenin pořádajícího pivního baru Němý Medvěd, na které se můžeme těšit na litvínovského folkového barda Xaviera Baumaxu! Zakončení celého letního programu v sobotu 31. srpna bude ve znamení punk-rockové hudby, která bude prezentována mělnickou kapelou Cirguz doprovázenou teplickými Remember The Heroes.

Program Medvědího Muzicírování je vždy koncipován tak, aby se termínově nekryl s žádnými podobnými kulturními akcemi v našem městě, a doufáme, že více žánrový výběr potěší i ty náročnější posluchače. Těšíme se na Vás! 



Kultura

https://www.traditionrolex.com/7