https://www.traditionrolex.com/7

 Konec Pagannini | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Konec Pagannini

Tak nám k 1. srpnu skočila restaurace Paganini. Dozvěděl jsem se, že majitel hotelu již dál nechtěl pronajímat prostory této restauraci a byla ukončena nájemní smlouva. Docela rád jsem tam občas zaskočil. Převážně než jelo MHD, tak se tam dobře sedělo a pokud měl člověk zaplaceno, tak mohl odejít hned jak zahlédl autobus. Domáci bramboráčky tam měly skvělé, někdy jsem zašel i na tatarák. Točené limonády tam byly taktéž skvělé. Jaké jste měly zkušenosti vy a bude vám restaurace chybět?

Ostatní předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

2 Paganini mi nechybí


V Paganini už po 11:30 pravidelně tvrdili, že jídlo už nemají, pak se díky Mělníčku ukázalo, že měli, jen člověk podle vyjádření majitele "nesměl být líný" zavolat si a jídlo zarezervovat. To bylo vůči běžným příchozím nesolidní, hlavně vzhledem k tomu, že to bylo před polednem.

Vařili průměrně, nový nájemce nebude horší, s normálním přístupem bude určitě lepší a i štamgasti budou nakonec za lepší jednání rádi.

1 Neochota


Jestli to nebude tím, že majitel hotelu přicházel o peníze kvůli neochotě nájemce restaurace. Vím o jedné nedávné akci, kdy mohl po dvě noci mít téměř plně obsazený hotel, bohužel nájemce restaurace nebyl ochotný zajistit občerstvení a oběd. Jiný nejmenovaný hotel u a.s. s tím neměl problém... Ale možná to nebyl jediný důvod.


https://www.traditionrolex.com/7