https://www.traditionrolex.com/7

 Útočník skončil za mřížemi | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Útočník skončil za mřížemi


Čtyřiadvacetiletý muž napadl čtrnáctého srpna, letošního roku, v odpoledních hodinách, na Mělníku, ulice Sportovní, svoji bývalou devatenáctiletou přítelkyni. Dívce nejprve, před hlavním vchodem, jednoho z panelových domů, vulgárně nadával a poté po ní požadoval sexuální styk, s tím, že když neuposlechne a nepůjde s ním do sklepa domu, tak ji zabije. Přitom před poškozenou mával nožem. Následně dívku zatlačil do rohu vstupní chodby, kde přiložil své oběti na krk otevírací nůž, tzv. „motýlek“. Násilného chování zanechal až po příchodu náhodné kolemjdoucí, která muži pohrozila přivoláním policistů.

Jeho chování, podle výpovědi napadené, předcházelo zasílání výhrůžných sms zpráv, ve kterých muž dívce, v průběhu uplynulého půl roku, vyhrožoval násilím a smrtí, pokud se k němu nevrátí.

Agresor byl zanedlouho policisty zadržen v Praze a putoval do policejní cely. Vyšetřovatel, v uplynulých dnech zahájil trestní stíhání osoby pro trestné činy, znásilnění, ve stádiu pokusu a nebezpečné vyhrožování, za které je v tomto případě možno uložit trest odnětí svobody až na deset let. Šestnáctého srpna byl muž na základě příkazu soudce umístěn do vazební věznice.



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7