Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

TESCO ve Sportovní podvádí

Pomazánkové máslo je v regálu s akčním zbožím zřetelně označené AKCE.

Na svém obvyklém místě je za obvyklou cenu.

Na kase je za obvyklou cenu.

Jak se vám takové podvody líbí?

Negativní zkušenosti předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

7 Nejen Tesco


Přesně.. nejde jen on tohle Tesco, často se mi stává, že cena, co mají v aktuálním letáku nakonec nesedí s reálnou cenou.

Obrázek uživatele malý princ

7.1 Reklamujte cenu


A co Vám brání reklamovat špatně namarkovanou cenu?

6 ehm, tesco je jedna velká levárna


TESCO CLUBCARD, na první pohled kouzelná kartička, co vám přinese slevy a vrátí utrecené peníze, ve skutečnosti spoléha na slepotu lidí, jde o nenápadný systém, jak zjistit co si která věková skupina nejvíce kupuje, na které zboží se zameřit a jakou reklamu lze považovat za funkční. Všechny tyto informace tesco zpracuje a zjistí co si může dovolit aby nas omhlo jeste vice okrádat.

http://www.clubcard.cz/ochrana-osobnich-udaju.html

....a údaje související s členstvím ve Věrnostním programu, zejména údaje o nákupních zvyklostech a údaje o čerpání výhod Věrnostního programu jeho členem....

Osobně si myslím, že sít prodejen jako je tesco nás ojebává jak jen to jde, dříve byly ceny v těchto prodejnách lákavé, dnes je tesco v každém menším městě ale ty ceny jsou otřesné, vzhledem k gigantickému množství odběru od výrobců musí mit logicky zboží za minimální náklady, ale ceny jsou někdy i dražší než v u číňánku nebo v nějaké vesnické samoobsluze. S tím souvisí i další kapitola a tou je síť Žabka, kterou také vlastní Tesco. Ceny v žabce jsou pomalu jak na benzínové pumpě někde na dálnici, z toho plyne, že výdělek musí být ještě víc násoben.

Bohužel, necháme se okrádat a jdeme jen po slevách jak nějaká havět, prostě si na to zvyknem. Stejně smutné byly i naše ceny volání od operátorů, mobilní telefon funguje prakticky jako notebook a váš wifi router, jednoduše celou síť tvoří jen komponenty, kterým stačí být v elektrické síti, samotný přenost hovorů nic nestojí.

6.2 Co se týče cen, tak "


Co se týče cen, tak " šulí " kde kdo . Tohle se Vám stane prostě všude , musíte být ostražitý , jinak to nejde . 

S čím ale nesouhlasím , je Vaše vyjádření k operátorům . Už jen poslední větou si protiřečíte jak sviň .

...celou síť tvoří jen komponenty , kteým stačí být v elektrické síti , samotný přenos hovorů nic nestojí ...

A na tuto kravinu jste vychodil který ústav ???

 

Komponenty sebral / dostal zdarma operátor kde ?

Namontoval a udržuje je kdo zdarma ?

Elektřinu na kterou fungují dává zdarma operátorovi kdo ?

 

Pokud by jste napsal , že služby operátorů jsou předražené oproti některým okolním státům , nemám problém a je to tak . Určitě se dnes dá volat neomezeně za cca 200,- a i malý kousek internetu by se do této ceny taky vešel , pokud by se chtělo ...

6.1 Clubcard


Já kartičku využívám v hojné míře, a i když nenakupuji v Tescu pravidelně, tak mi 1x za čtvrt roku chodí slevové kupony v hodně 400 - 500 Kč podle toho, co nakoupím. Za rok to dělá slevu 2000 Kč na nákup, což považuji za docela dobrý tah. Nejlepší efekt to má pak o Vánoce, kdy pozvu své rodiče, kteří bydlí mimo Měllník právě na nákup do Tesca a slevové kupony na celkovou cenu nákupu jim věnuji. Rodiče si tam před Vánocemi nakoupí velký nákup, od kterého jim pak odečtou 2000 Kč. Nákup tak mají zdarma nebo doplácejí jen desítky korun. Jinak Tesco je drahé, podle mě nepřehledné, dělají tam větší machinace (podvody) s cenami, než kdekoliv jinde. Ve Sportovní jsou prodavačky neochotné, doplňit zeleninu nebo rozpůlit meloun se tam ani neuráčí. Ve velkém Tescu se přece jen snaží, ale akce trvající do pátka do 22:00 hod., kdy Tesco zavírá, tak už ve 21:00 hod. neplatí. I když před třemi týdny býla cena za slánku či pepřenku 39.90 Kč, tak u kasy mi po deváté hodině už naúčotvali cenu 69.90 Kč. Asi nepředpokládali, že 30 minut před zavírací dobou někdo bude nakupovat pepřenku a slánku. Tesco (to velké) je pro mě žrout peněz. Je sice fajn, že je vše po ruce, ale když jdu do velkého Tesca, tak si musím ve Fortuně vsadit, musím se u Číňanů najíst, tudíž jdu pro máslo, ale nechám tam 500 Kč včetně večeře a sázky na sport. V Kauflandu si ani nevsadím a ani nenajím. Kartičku už mám, jsem zvyklý na ten systém, určitě to, co napsal uživatel Haykai, je pravda, ale jsem prostě ten, kdo se nechá ovlivnit reklamou, takže Tesco u mě vítězí, i když je drahé a táhne mě ke dnu.

6.1.1 Zdravím Rikitane, tak jsem


Zdravím Rikitane,

tak jsem si to pročetl ten Váš příspěvek a musím uznat že jste velmi dobrý zákazník Tesca.Pokud opravdu dostáváte  čtvrtletně poukázku v hodnotě cca 400 - 500 kč,tak to tam snad chodíte 2x denně,nebo živíte velmi početnou rodinu.Jednoduchými počty totiž dojdu k tomu,že tam za ono čtvrtletí musíte utratit 40 - 50 tisíc aby Vám dali takové poukázky.To je docela mazec dle mé zkušenosti,já mívám tak 90 - 120kč a to nejsem na sbírání bodů sám...

Pokud jde o ty ostatní věci,děje se to skoro všude,Tesco není výjimkou.Musíme být bdělí,to je celé...

6.1.1.1 2x více bodů + akce


Hezký podvečer, ono je to tak, že za některé výrobky je 2x více bodů, takže když se na ně člověk zaměří, jsou v akci, a je za ně 2x více bodů, tak neváhám. Nevím, jak Vám, alě mě chodí i kupony na 2x více bodů za celý nákup nebo 3x více bodů za celý nákup. To se to pak sbírá ještě lépe. A pokud přejdete od jedné teplárenské společosti ke druhé, tak hned máte 1000 bodíků. Podobná odměna je i za přechod od jednoho telefonního operátora ke druhému. A když k těmto výhodám máte tchýni, která nakupuje pro Domov důchodců jídlo a pití + kamaráda, co nakupuje na diskotéku alkohol, tak se bodíky jen sypou.

6.1.1.1.2 Úžasné


Nakoupíte si to, co jste vůbec nechtěl abyste dostal "2x více bodů", sem tam změníte dodavatele plynu, mobilního operátora, a na konci roku Vám celá tato akce vynese 2000 Kč, tedy JEDNODENNÍ čistou mzdu normálně placeného zaměstnance a když budete mít štěstí, tak utratíte o 10 tisíc víc za nesmysly nebo nevýhodný tarif na plyn či telefon. Úžasné.

Obrázek uživatele steny

6.1.1.1.2.1 hehe


vy asi pracujete jako politik co? Laughing out loud

6.1.1.1.2.1.1 Politici


Politici nepracují.

6.1.1.1.1 Vše vysvětleno,teď


Vše vysvětleno,teď už tomu rozumím.Já na jídle nešetřím,ale takhle mi to nenaskakuje.Máte holt lepší pomocníky než já,uznávám a v tichosti závidím (v dobrém).Hezký zbytek dne...

5 Akce


Sice Akce napsaná byla, ale bez ceny, tak si není na co stěžovat ne?

5.1 Akce


Lepší si na podvůdky zvyknout?

4 akce


tak akce se mění každou středu u tohoto řetězce,tak pokud to tam dali už včera,tak se jen připravovali na další týdení akci,co začala dnes

3 AKCE


Dnes je máslo o 10,- Kč levnější.

Buď to dali do regálu o celý den dřív a bylo jim jedno, co si lidi budou myslet, nebo zareagovala centrála, kam šla včera ráno informace o tom, co na Mělníku vyvádějí.

Obrázek uživatele steny

2 je mi to uplně jedno, když


je mi to uplně jedno, když jdu pro pomazánkový máslo, tak proto že chci pomazánkový máslo, ne kvůli tomu že je v akci, popravdě v krámech absolutně nevnímám nějaké cedulky "akce" apod.

1 Jenom Tesco ve Sportovní


Jenom Tesco ve Sportovní ??? Já to vidím každou chvíli všude...