https://www.traditionrolex.com/7

 Salám schoval do kalhot | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Salám schoval do kalhot


Salám schoval do kalhot

Třiatřicetiletý muž z Kladenska navštívil jednatřicátého srpna, letošního roku, obchodní dům v Kralupech nad Vltavou, ulice Chmelova. V prodejně z regálu odebral jeden kus loveckého salámu, v hodnotě 73,-Kč, který poté uschoval do kalhot a se svým lupem hodlal opustit obchod bez zaplacení. Jeho úmysl zmařila ostraha prodejny. Osoba skončila po zachycení a vrácení neprávem nabytého zboží prodejně, v rukou policistů z místního obvodního oddělení.

Vzhledem k tomu, že muž byl za obdobný delikt v posledních třech letech souzen, je v současné době podezřelý z trestného činu krádež, za který lze uložit trest odnětí svobody, v rozpětí od šesti měsíců do tří let. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

 

Havaroval pod vlivem

Mělničtí dopravní policisté vyšetřovali jednatřicátého srpna, letošního roku, v obci Kokořín, dopravní nehodu, při které třiadvacetiletý muž nezvládl řízení osobního automobilu BMW, narazil do oplocení rodinného domu a následně do sloupu elektrického vedení. Přitom způsobil škodu ve výši cca 120 000,-Kč. Z toho sto tisíc na vozidle.

V rámci vyšetřování se podrobil dechové zkoušce, která skončila pozitivní naměřenou hodnotou 1,37 promile alkoholu v dechu. Policisté šoférovi sdělili podezření z trestného činu, ohrožení pod vlivem návykové látky, za který lze v tomto případě uložit trest odnětí svobody až na tři léta, peněžitý trest nebo zákaz řízení. Trestní stíhání je nadále vedeno na svobodě.

Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k




https://www.traditionrolex.com/7