https://www.traditionrolex.com/7

 Neshody, strkanice a vykopnuté dveře | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Neshody, strkanice a vykopnuté dveře


    Šestnáctého května, letošního roku, v časných ranních hodinách, napadl v mělnickém nočním podniku šestatřicetiletý muž, o devět let mladšího poškozeného. Po předchozí strkanici vedl kolenem úder na hlavu oběti, přičemž muži způsobil zranění, jejichž následky léčí dodnes. Agresivnímu jednání pachatele předcházely osobní neshody.

Hádka a nadávky byly důvody i dalšího napadení, ke kterému došlo na konci července, letošního roku, v mělnickém hudebním klubu. Dvaadvacetiletý mladík zde udeřil tzv. „hlavičkou“ do obličeje o tři roky staršího muže. Lékaři v tomto případě ošetřovali zlomený nos. Při následné potyčce osobě navíc poškodil brýle a značkové tričko, čímž způsobil škodu ve výši zhruba 5 000,-Kč.

Oba útočníci si v uplynulých dnech převzali od mělnických policistů sdělení podezření z trestných činů, ublížení na zdraví a výtržnictví, za které je v tomto případě možno uložit trest odnětí svobody až na tři léta. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

Dvouletý pobyt za mřížemi teď může soud uložit i šestadvacetileté ženě z Mělnicka. Podezřelá třiadvacátého srpna 2013, v odpoledních hodinách, zvonila a domáhala se vstupu do bytu čtyřiačtyřicetileté poškozené v Neratovicích. Když jí nájemnice sdělila, že jí nemůže otevřít, protože je ve sprše, vykopla nezvaná návštěvnice dveře, vnikla do koupelny a zde oznamovatelku fyzicky napadla. Poté před domem ještě zaútočila na její dceru. Za uvedeným jednáním byly opět předchozí osobní neshody.

Policisté z místního obvodního oddělení ženě sdělili podezření z trestných činů, porušování domovní svobody a výtržnictví. Trestní stíhání je nadále vedeno na svobodě.  

Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k




https://www.traditionrolex.com/7