https://www.traditionrolex.com/7

 Již podruhé jsme to Rozjeli s Kašpárkem | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Již podruhé jsme to Rozjeli s Kašpárkem

V sobotu 7. září 2013 dopoledne se na Dopravním hřišti v Mělníku konal již druhý ročník akce s názvem Rozjíždíme to s Kašpárkem, kterou pro širokou veřejnost připravilo Rodinné centrum Kašpárek a Město Mělník v rámci svého Programu prevence kriminality.

Odstartovat začátek školního roku přišlo přes 250 rodičů s dětmi, pro které bylo připraveno osm soutěžních stanovišť, pohádka, malování na obličej i skákací hrad.

Soutěžilo se v jízdě zručnosti, dovednostních úkolech, ve výtvarné dílně, chytání rybiček apod. Hasičskou techniku a požární prevenci pro návštěvníky připravil Hasičský záchranný sbor Mělník a Preventivně informační skupina Policie ČR Mělník děti provedla cestou mezi dopravními předpisy a značkami. Z Kašpárkova kouzelného kufříku na děti vyskočila pohádka O neposedných kůzlátkách a děti po hřišti běhaly pomalovaní jako zvířátka, ale i pohádkové postavičky, co jen fantazie dovolila. Občerstvení pro všechny přítomné zajistily maminka z Rodinného centra Kašpárek a odměny připravilo Město Mělník ve spolupráci s Besipem. Závěrečnou tečkou pro rodinnou pohodu pak bylo opékání buřtů, které sponzorsky podpořilo Pekařství Paul. Tímto si všichni přítomní připomněli krásně strávené prázdniny a vykročili do právě započatého školního roku.

 

Bc. Irena Podivínská, DiS., manažerka prevence kriminality
Pavlína Poncarová, RC Kašpárek

 



Město - z radnice

https://www.traditionrolex.com/7