https://www.traditionrolex.com/7

 Za ukájení na veřejnosti bude následovat trest | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Za ukájení na veřejnosti bude následovat trest


Řidička „nadýchala“ přes tři promile

Náhodný svědek upozornil sedmnáctého září, letošního roku, policisty, na osobní automobil Citroën Xantia, který se pohyboval, v podvečerních hodinách, po obci Chorušice. Hlídka z oddělení ve Mšeně, na místě zastihla nejen automobil, ale i jeho čtyřiačtyřicetiletou řidičku. Následovala kontrola, při které policisté přistoupili k dechové zkoušce na alkohol. Přístroj Dräger naměřil jen stěží uvěřitelnou pozitivní hodnotu 3,22 promile alkoholu v dechu. Řidička s naměřeným údajem souhlasila, vozidlo zajistila a následovala policisty na služebnu.

Osobě bylo sděleno podezření z trestného činu, ohrožení pod vlivem návykové látky, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti. Trestní stíhání je nadále vedeno na svobodě.

 

Za ukájení na veřejnosti bude následovat trest

Sedmnáctého května, letošního roku, ve večerních hodinách dorazil čtyřiatřicetiletý muž k rodinnému domu v Mělníku – Mlazicích. Na sobě měl oblečenou pouze košili a na nohou tenisky. U domu se postavil před okno a začal onanovat. Jeho nezvyklého chování si následně všiml jeden z obyvatel domu a muže okřikl. Ten se zalekl, z místa utekl a schoval se asi po sto metrech do křoví, kde byl zanedlouho zadržen přivolanou policejní hlídkou.

Policejní vyšetřovatel zahájil šestnáctého září trestní stíhání osoby, pro trestný čin výtržnictví, za který je v tomto případě možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

 

Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k

 




https://www.traditionrolex.com/7