https://www.traditionrolex.com/7

 nespokojenost hostů???!!!!! | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

nespokojenost hostů???!!!!!

Ahoj všem ,

jestli máte problémy kam zajít na dobré jídlo a pití s příjemnou obsluhou,vřele vám doporičuji hostinec u Báby Šubrový,dělají vinikající hotovky,domácí knedlíky,buchty atd..Myslím že fungují už 3-4 roky přesně nevím,každopádně každá moje návštěva skončila dobrým dojmem,můžu jen doporučit.

Kultura předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele žaludeční vřed

4 vlastní názor


Pane šlojmo,  na vlastní názor snad nemusím být v tomto fóru přihlášený určitou dobu,nebo snad ano?V každém případě jsem si myslel , že toto fórum je o dobrém jídle a ne o češtině.

Ale to asi nevysvětlím pánovi co si myslí, že Gaspacho je otcem Pinocchia.

 Buďte dobrý a slunce v duši

4.1 Gazpacho


Vřede, když už, tak gazpacho se píše se "z" a s malým písmenem. Takhle si naběhnout... Smiling

4.1.1 ...jak stupidní...


Řešíme tu žrádlo a né  ČJ na úrovni  vysoké školy,nechápu co se pořád trefujete do Vředa,píše normálně,tak co...

...ne každý je PaeDr / VŠ x 3 maturity ,to celé nekonečno na druhou...

3 dobré jídlo


Jo taky jsme tam zašli a byli jsme spokojeni.

2 Skrytá reklama?


Vzhledem k tomu, že pan Žaludeční vřed se stal členem fóra před 2 dny, aby sem vložil toto, nelze to vnímat jinak než jako reklamu ve vlastní prospěch, skrytou za identitu spokojeného zákazníka. A podnik, který si dělá reklamu takovým ubohým způsobem, rozhodně navštívit nehodlám. Pravopis úroveň intelektu už jen dotvrzuje.

2.1 S tou reklamou dejme


S tou reklamou dejme tomu,ale co máte proti jeho pravopisu? Vidím jeden překlep a nic víc, a už máte koukám jasno o jeho intelektu.Teď jde o to co si myslí on o tom Vašem když vidí co tu píšete,a o ostatních diskutujících nemluvím...A dotaz,jak dlouho je potřeba být členem zde na Mělníčku aby chvála nebo kritika čehokoliv byla objektivní ???

PS: Myslím si ,že nejen "VŘED" má u rekta to, kam Vy půjdete jíst...

2.1.2 Lulu, Lulu...


Tak těch hrubek je tam šest (ve Vašem příspěvku čtyři), a to neřeším ty "prasácké" mezery. Ale vyjmenovávat je fakt nebudu, to by bylo asi nošení dříví do rekta.

2.1.2.1 Pokud někdo


Pokud někdo nenapíše "Sisel za pitel vysel" tak pro mne dobrý,jsem skromnej,a jestli máte až takové nároky na pravopis,tak to tu musíte denně promočit tucet kapesníků (i díky mně) ...sorry...

Obrázek uživatele Markéta Želva Přerovská

2.1.2.1.1 Out of thema


Pane Lulu, vy máte s mezerami za interpunkcí stejný "problém" jako pan Vřed. Smiling (tedy - problém máme spíš my, kdo to vnímáme jako chybu Smiling )

2.1.2.1.1.1 Asi tak,ale jen někdo jako


Asi tak,ale jen někdo jako Vy se nad touto "drobností" dokáže patřičně povznést a vzít to s nadhledem a noblesou...

Jsem si vědom toho že i já dělám chyby,zvláště tak jak to popisujete,ale jsme jen lidi a zde je snad normální fórum pro normální lidi,slečna/paní Šlojmo mi tedy přijde dost náročná na zdejší poměry.Dělat z někoho hňupa z pravopisu kvůli mezerám,čárkám,překlepům a jiným "drobnostem" mi přijde od tak vzdělané osoby nepatřičné.Je to jen můj pohed na věc se kterým nemusí nikdo souhlasit...děkuji za  Váš příspěvek a hezký zbytek dne...

2.1.1 Zaregistrovala jsem se


Zaregistrovala jsem se právě teď, tak možná taky nebudu brána vážně, protože tak to prostě asi chodí Laughing out loud Vždycky mě pobaví jak lidi maj hned každýho přečtenýho a hned jim je všechno jasný. Nicméně u báby Šubrový to je fakt fajn, jen, pánové, pozor na kravatu Smiling Škoda že mi všechny cesty po Kokořínsku připadaj úplně stejný a vždycky tam hrozně bloudím než něco najdu... A kousek odtamtud je dobrej ještě hostinec v Blatcích, ten pod Houskou. A koneckonců hospůdka Na konci sil taky, ale tam se člověk asi jen tak nedostane o obědovou pauzu Smiling Tak jsem udělala reklamu hnedka třem restauracím, dalo by se říct že jsem skoro až reklamní agent Laughing out loud

1 Dobré jídlo


Díky za tip... akorát... máte ideální přezdívku na takové reference Eye-wink


https://www.traditionrolex.com/7