https://www.traditionrolex.com/7

 Jádrem sporu byla žena | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Jádrem sporu byla žena


Jádrem sporu byla žena

    Devětadvacátého června, letošního roku, po čtvrté hodině ranní, na Mělníku, v ulici Tyršova, napadl čtyřiatřicetiletý muž o rok staršího poškozeného. Důvodem jeho násilného jednání byly neshody, týkající se bývalé přítelkyně napadeného, toho času osoby, která se stýká s útočníkem. Následkem útoku bylo několik zranění, které musel ošetřit lékař. Jednalo se o tříštivou zlomeninu jařmové kosti, otřes mozku a poranění obličeje. Napadený skončil v pracovní neschopnosti, která trvala déle, než šest týdnů.

    Mělničtí policisté sdělili násilníkovi devatenáctého září podezření z trestných činů, ublížení na zdraví a výtržnictví, za které lze uložit trest odnětí svobody až na tři léta. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

 

Až dvouletý trest za neplacení alimentů

     Sedmatřicetiletý muž z Mělnicka si v době od poloviny srpna 2003 do poloviny dubna, letošního roku, řádně neplnil vyživovací povinnost na svého nezletilého syna, který žije se svou matkou. Výše alimentů byla stanovena soudním rozsudkem.

     Svým nezodpovědným jednáním způsobil za sledované období na neuhrazeném výživném dluh ve výši 150 500,-Kč. Policisté z kralupského obvodního oddělení sdělili v uplynulých dnech muži podezření z trestného činu, zanedbání povinné výživy, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta. Trestní stíhání je nadále vedeno na svobodě. 

 

Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7