https://www.traditionrolex.com/7

 Uzavírka ulic Kpt.Jaroše a Havlíčkova | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Uzavírka ulic Kpt.Jaroše a Havlíčkova

Od  1.10.2013  do  30.11.2013  bude zcela uzavřena z důvodu rekonstrukce inženýrských sítí ul. Kpt. Jaroše v celé délce, tj. od ul. Bezručova po ul. Fibichova, a v době od 1.10.2013 do 20.10.2013 ul. Havlíčkova v úseku od křižovatky s ul. Kpt. Jaroše po křižovatku s ul. Nad Pivovarem.

Objízdná trasa ul. Kpt. Jaroše pro veškerou  dopravu  bude vedena z ul. Fibichova  do ul. 28. října, poté do ul. U Sadů, dále do ul. Krombholcova, dále do ul. U Cihelny a do ul. Nemocniční ve směru z města. Ve směru do města po ul. Krombholcova do ul. U Sadů dále do ul. 28. října a ul. Fibichova. Objízdná trasa ul. Havlíčkova nebude stanovena.

V souvislosti s těmito uzávěrami dojde na přilehlých komunikacích a na objízdné trase k níže uvedeným změnám dopravního režimu a dopravního značení :

·         V ul. 28. října bude stanoven obousměrný provoz a bude zde stanoven zákaz zastavení.

·         V ul. U Sadů bude v úseku od ul. 28. října po ul. Krombholcova stanoven zákaz zastavení.

·         V ul. Krombholcova bude v úseku od ul. U Sadů po ul. U Cihelny stanoven zákaz zastavení.

·         V ul. U Cihelny bude stanoven jednosměrný provoz ve směru od ul. Krombholcova po ul. Nemocniční a v úseku od ul. Příčná po ul. Nemocniční bude stanoven zákaz zastavení.

·         V ul. Krombholcova v úseku od křižovatky s ul. Nemocniční po ul. Příčná ve směru do města bude na levé straně stanoven zákaz zastavení.

·         Do ul. Kosmonautů bude umožněn vjezd vozidel z ul. Vodárenská a výjezd rovněž do ul. Vodárenská a tato ul. bude přechodně stanovena jako slepá, dále v úseku od ul. Vodárenská v zúženém úseku bude stanoven zákaz zastavení. Do ul. Nad Pivovarem bude rovněž umožněn vjezd z ul.Vodárenské a výjezd rovněž do ul. Vodárenské.

Autobusová doprava

Autobusy budou jezdit rovněž po výše uvedené objízdné trase. V termínu od 1.10.2013 do 6.10.2013 nebudou z důvodů uzavření křižovatky ul. Fibichova a Kpt. Jaroše obsluhovány veřejnou dopravou zastávky na ul. Tyršova a Zádušní.  V jízdních řádech autobusů hromadné přepravy ke změnám nedojde, tyto budou jezdit ve stanovených časech.

Změny ve zpoplatněných zónách ve městě

V souvislosti s výše uvedenou uzávěrou dojde ke změně ve zpoplatněných parkovacích zónách ve městě. Po dobu uzávěry bude parkování ve všech parkovacích zónách ve městě bezplatné, mimo rezidenčních stání a náměstí Míru.

Zásobování provozoven v ul.Kpt.Jaroše

Po dobu uzávěry bude umožněn vjezd zásobovacím vozidlům pro jednotlivé provozovny, které se nacházejí v ul. Kpt. Jaroše.

Všem občanům, zejména bydlícím v ul. Kpt. Jaroše a ul. Havlíčkova, se omlouváme za ztížené podmínky v přístupu k jejich nemovitostem po dobu uzavírek. Varianta úplné uzávěry ul. Kpt. Jaroše byla zvolena z důvodů maximálního urychlení prací na rekonstrukci inženýrských sítí.  Po dohodě se zhotovitelem prací budou jednotlivá omezení dopravy co nejvíce minimalizována.  

MVDr.Ctirad Mikeš
starosta města Mělníka



Město - z radnice

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

3 parkování bez ul. Kpt. Jaroše


Hojky, to mě to přigravitilo. Oznámeno jest celkem s předstihem (opět výborná komunikace s občany - tentokrát v docela zásadní věci). Oznámit zavření této ulice na dobu 2 měsíců ani ne týden dopředu je celkem odvaha - Měsíčník radnice jistě není vhodné médium, kde by se to dalo zveřejnit. Urychlení prací znamená na dva měsíce zcela uzavřená jedna z hlavních dopravních tepen ve městě a také jedno z hlavních obchodních center (lemována obchody dorbných živnostníků - a tedy smělý úkon k jejich likvidaci), na tu dobu zlikvidování parkovacích míst na této straně kopce (Krombholcova, 28. října ad. + kus ul. Kosmonautů se spoustou míst). Pekárna U Nováků to může zavřít rovnou. Rezidenti aby si koupili helikoptéry. Správci sítí toto určitě nemohli dělat v létě, kdy je město vylidněné, měli jistě naplánovanou nějakou významnější komunikaci někde jinde...

Jo, na lidi v Mělníku se kašle. 

Zlomte všichni vaz!

3.1 OC


Jaké je tam obchodní centrum?

3.1.1 obchodní centrum města


Zachovávejme si svěží mysl a nepodléhejme komerčním tlakům - ne všechna obchodní centra obligatorně musí být Tesco, Kaufland nebo Penny. Ul. Kpt. Jaroše je jedna z posledních ulic ještě koncentrovaně poseta obchody drobných mělnických živnostníků či malých firem, je tedy jedním z obchodních center města, ctěný Lubiku. Je tam železářství, pekařství, obchod s oděním pro pacholata a prcky, trafika, kopírkotiskárna, výpočetní čili IT technika, kadeře své lze si v jednom z domů nechat upraviti dle přání svého rovněž jako nehty své... Milovníci konspirativních teorií by se ptali, není-li toto snaha zasadit poslední ránu zdáblivě marginální konkurenci, aneb každý cent dobrý? Aneb slyšeli jste už tu o pozemcích u hokejového stánku kol barabizny hotelu, které město prodalo za účelem bohulibým, avšak s cílem ryze obchodně centristickým, aneb bude tam za pár let OBI, nebo nebude? Šuškají si to vrabčáci na střechách, protože hra místních bazilišků nepěknou jim zdá se. Tak že by přece jen o OC šlo? Nene, to bych bláhovou byla, abych si toto myslila.

3.1.1.2 Gravitace


ty jsi divný. Není Ti něco ? Takové hlouposti. Ty zase jenom tak plácáš a nevíš co bys, viď ?  Místo, aby jsi byl rád, že budeme mít nové chodníky, tak  jak je Tvým dobrým zvykem, jenom kritizuješ. Možná bys rád nějakou funkci, ale to by to dopadlo! Takových jako Ty tady máme. Samé plané řeči a skutek utekl. Snad už nikam nekandiduj. A zkus vymyslet něco pozitivního, místo těch planých řečí. 

3.1.1.1 Jo tak,


to máte pravdu, také preferuji malé obchůdky před kolosy moderních OC.

2 rekonstrukce


Doufám, že to znamená, že po této rekonstrukci se konečně dočkáme solidního povrchu silnice a chodníků v této ulici. Už léta je to tragédie. A to je to ulice, která naše město reprezentuje - většina náštěvníků centra Mělníka jede nebo jde touto ulicí(např. teď o vinobraní).

1 ulice Pražská


Kéž by potom byla zvolena ulice Pražská od cukrovaru po O. Wenzla, to už se ani o tankodromu mluvit nedá... Jen tam asi nejsou potřeba sítě a jen tak dělat asfalt se městu nechce.


https://www.traditionrolex.com/7