https://www.traditionrolex.com/7

 Rána pěstí přivedla mladíka do problémů | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Rána pěstí přivedla mladíka do problémů


Rána pěstí přivedla mladíka do problémů 

     Na začátku července, letošního roku, se na sportovním hřišti, v mělnické ulici Vodárenská, nepohodl dvaatřicetiletý muž se sedmnáctiletým mladíkem. Co bylo jádrem sporu, dnes již přesně nezjistíme, nicméně co víme bezpečně, je to, že mládenec hádku vyřešil ranou pěstí do obličeje svého oponenta. Poškozený po úderu neudržel rovnováhu, upadl dozadu a narazil hlavou na zábradlí. Při útoku navíc přišel o přední zub. Zranění utrpěná při potyčce ošetřil následně lékař.

     Mělničtí policisté sdělili šestadvacátého září mládenci podezření z trestných činů, ublížení na zdraví a výtržnictví, za které je možno uložit trest odnětí svobody až na tři léta. Vzhledem k věku provinilce se jedná maximálně o sazbu poloviční. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

 

Za krádež šrotu teď hrozí vězení

    Na konci dubna, letošního roku, zadržela hlídka kralupských městských strážníků v jednom z místních průmyslových areálů dvojici mužů, ve věku šedesát a třiatřicet let, při demontáži kovového přístřešku, který hodlali oba muži následně zpeněžit v některé ze sběren.

    Duo skončilo nakonec v rukou policistů. Škoda byla vyčíslena na částku cca 700,-Kč. Pro staršího z kumpánů to znamená, že jeho konání bude jako přestupek proti majetku projednáno správním orgánem. Mladší z dvojice je na tom hůře, neboť byl v posledních třech letech za obdobný skutek již souzen. V jeho případě zahájil policejní vyšetřovatel trestní stíhání osoby pro trestný čin krádež, za který je možno uložit až tříletý trest odnětí svobody. Trestní stíhání je nadále vedeno na svobodě.

 

Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7