https://www.traditionrolex.com/7

 Postrach automobilistů je již ve vazbě | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Postrach automobilistů je již ve vazbě


V době od poloviny července, do konce září letošního roku, vyšetřovali policisté v okolí Neratovic sérii deseti případů, při kterých se neznámý pachatel vloupal celkem do dvanácti osobních vozidel, ze kterých následně odcizil doklady, finanční hotovost, platební karty a elektroniku, patřící jejich provozovatelům. Do automobilů vnikl vždy stejným způsobem, rozbil boční okénko a potom již bral to, co bylo po ruce. Poškozeným způsobil na vozidlech a odcizených věcech celkovou škodu ve výši cca 298 000,-Kč.

Klec spadla před několika dny, policisté z Neratovic na základě získaných informací, důkazů a stop, vytipovali pětadvacetiletého muže z Prahy, který byl na začátku října zadržen. V rámci vyšetřování bylo zjištěno, že není v tomto způsobu obživy žádným nováčkem. Několik dní před zadržení zahájili policisté z Prahy – venkov stíhání osoby, pro dalších jedenáct majetkových trestných činů.

V uplynulých dnech zahájil mělnický policejní vyšetřovatel stíhání podezřelého pro trestné činy, krádež, poškození cizí věci a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za které je možno v tomto případě uložit trest odnětí svobody až na dvě léta. Následovala cesta obviněného k soudu a odtud, na základě příkazu, do vazební věznice.



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7