https://www.traditionrolex.com/7

 Jaký TV příjem je nejlepší v Mělníku? | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Jaký TV příjem je nejlepší v Mělníku?

Ahojky všem,

chtěl jsem se touto cestou zeptat, jaký používáte způsob (providera) TV příjmu v Mělníku (SAT,DVB-T,kabel)? Jde mi o zkušenosti s kvalitou příjmu a poměr výkon cena.

Díky za info. Smiling

 

Zajmy & hobby předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

4 Ahojky a díky všem


Ahojky a díky všem za rady, tipy a zkušenosti. Už na tom bádám, zatím se mi jeví jako nejlepčí SkyLink, tak uvidíme. Bohužel kabel k nám nevede a zřejmě to asi tak i zůstane. Tedy hurá do DVB-S.

Všem dík za rady... Smiling

 

3 Taky návrh...


Já bych měl pro Vás taky návrh - Co to zkusit bez televize? :-)  Je to super! Více času, nežere to peníze a ušetří to i nervy. Praktikujeme to tak už asi 6 let a mohu jen doporučit. Ale to jste asi slyšet nechtěl... Smiling

2 T-mobile


Zkuste se podívat i na nabídku satelitní televize od T-mobilu.Základní nabídka zdarma,pokud chcete můžete za poplatek rozšířit.

Satelitní komplet máme HD,myslím že je to kvalitní zařízení.Můžete zvolit samoinstalaci anebo si sjednat firmu.

Máme půl roku a jsem nadmíru spokojen.S DVB-T jsme měli neustále problémy ohledně signálu,takže jsme šli nakonec do satelitu.Nemohu říct křivého slova.

2.1 Asi tak,máme to též a


Asi tak,máme to též a běhá to jak vítr,zkrátka paráda.Platíme asi 350,- kč a v ceně je komplet programů (přes 200) a zároveň cena satelitu samotného.Ten je po 2 letech Váš a vyjde asi na 1.300,- kč,za ty   prachy ho nikde nekoupíte.Takže poměr cena/výkon je super.Doporučuji...

Obrázek uživatele Markéta Želva Přerovská

1 záleží na lokalitě


My v Mlazicích u Loděnic chytáme v klidu 20+ programů settopboxem (a mít HD přístroje, chytáme i HD). Ale vím, že jsou místa, kde nejde skoro nic.

1.1 Ani ne tak na lokalitě....


...., jako spíš na jiných faktorech. Přece jen, když je v domě kabelovka, tak na tom jistá společnost vydělává. Když máte svoji, nebo společnou anténu, tak každý měsíc můžete několik stovek korun uspořit. Většina Mělníka přijímá buď Bukovou Horu, nebo Prahu. Nevýhodou Bukové Hory je, že vysílá jen multiplex 3 a tak se musíte rozloučit s pařízkovými programy čtyřky ( Smíchov, Retromusic, Fanda atd. ) Naštěstí od května vysílá čtyřka dost silně z Klínovce na 45.k, na 44. k se dá chytit jeden kopeček u Krušovic a prý někde u Skuhrova chytají čtyřku mux dokonce na 25.k z Černé Studnice u Jablonce a leckde i ta Praha, takže je Mělník v současnosti zřejmě teresticky pokryt. Ovšem, pokud chcete nějaké to JOJ, či Eurosport 2, tak na to potřebujete kabel, nebo DVB-S s kartou.

1.1.1 Zdravím a díky za


Zdravím a díky za odpovědi, bohužel kabel k nám nevede a zatím mám kombinaci DVB-T a DigiTV (rodinný dům), což je ale hrůza (myslím DigiTV). O2 mě nějak neoslovilo, tak uvažuji o DVB-S, ale jsem na rozpacích, zda jít třeba do SkyLinku nebo něčeho jiného. Takže pokud má někdo dobré zkušenosti cena/výkon/servis v naší lokalitě, dejte prosím vědět.

Dík moc... Smiling

1.1.1.1 Skylink


Nechali jsme si udelat komplet antenu od Petra Horaka (www.satelitni.tv) a mame kartu na Skylink. V zakladnim baliku prijimame dost programu vc. slovenskych. Po zapnuti to pomaleji nabiha, ale jinak naprosta spokojenost. Pan poradil, udelal, naladil...


https://www.traditionrolex.com/7