https://www.traditionrolex.com/7

 Opilec poškodil automobil, Zloději šli po sladkostech | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Opilec poškodil automobil, Zloději šli po sladkostech


Opilec poškodil automobil

     Sedmatřicetiletá žena řídila čtrnáctého července, letošního roku, po dvacáté hodině, na Mělníku, ulice Bezručova, osobní motorové vozidlo Škoda Octavia. Znenadání před její vůz, doprostřed jízdního pruhu, skočil neznámý muž. Překvapená šoférka šlápla duchapřítomně na brzdu a vozidlo zastavila několik centimetrů před hazardérem. Muž začal gestikulovat a křičet „ Tak mne klidně přejeď, mě je to jedno!!“, následně udeřil oběma rukama do kapoty auta. Poškozená, která se obávala dalšího útoku, počkala, až výtržník odejde, poté odjela na nedaleké parkoviště a zde zjistila, že jí hrubián na automobilu způsobil škodu, která byla vyčíslena na částku cca 15 000,-Kč.

     Policistům se zanedlouho podařilo zjistit, že incident má na svědomí opilý třiadvacetiletý muž z Mělnicka. Dechová zkouška skončila pozitivní naměřenou hodnotou 2,10 promile alkoholu v dechu. V uplynulých dnech si osoba převzala usnesení o zahájení trestního stíhání pro trestné činy, poškození cizí věci a výtržnictví, za které je možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

 

Zloději šli po sladkostech

     Policisté z neratovického obvodního oddělení sdělili před několika dny trojici osmnáctiletých mladíků z Mělnicka a Prahy – venkov, podezření z trestného činu krádeže.

     Trojice výtečníků, v polovině září, letošního roku, v časných ranních hodinách, procházela jednou z neratovických ulic. Zde se nachází stánek s občerstvením. Mládenci překonali zajištění výdejního okna a následně ze stánku „odebrali“ cukrovinky, resp. lízátka a pendreky, v celkové hodnotě 800,-Kč.

     Za uvedený trestný čin může soud uložit až dvouletý trest odnětí svobody. Trestní stíhání je nadále vedeno na svobodě.

 

Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7