https://www.traditionrolex.com/7

 Pokračující práce v ulici Kpt.Jaroše uzavřou na dva dny křižovatku | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Přehledná a stále aktuální nabídka zaměstnání je dostupná zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Pokračující práce v ulici Kpt.Jaroše uzavřou na dva dny křižovatku

Ve dnech 14. a 15.11.2013 bude uzavřena křižovatka ulic Fibichova a Kpt. Jaroše z důvodu položení asfaltového povrchu po předchozích výkopových pracích.

Objízdná trasa ul. Kpt. Jaroše pro veškerou  dopravu  bude vedena z ul. Fibichova  do ul. 28. října, poté do ul. U Sadů, dále do ul. Krombholcova, dále do ul. U Cihelny a do ul. Nemocniční ve směru z města. Ve směru do města po ul. Krombholcova do ul. U Sadů, dále do ul. 28. října a ul. Fibichova.

Autobusy budou v tyto dny jezdit rovněž po objízdné trase, zastávky na ul. Tyršova a Zádušní nebudou obsluhovány veřejnou dopravou.  V jízdních řádech autobusů hromadné přepravy ke změnám nedojde, budou jezdit ve stanovených časech.



Město - z radnice

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

1 U cihelny - kolona


Může někdo nějakým způsobem řidičům připomenout (dočasné vodorovné značení???), že pokud vyjíždějí z jednosměrné ulice jako je nyní ul. U cihelny, platí, že pri odbočování v levo, se řidič zařadí na levou stranu vozovky, při odbočování v pravo na pravou. V autoškole na toto pravidlo kladou důraz, a pokud se jím neřídíte tak vas u zavereček i vykopnou. Situace je taková, že v této ulici je jedna dlouhá kolona aut v pravém pruhu a zbytečně se brzdí provoz. Dnes jsem pri odbočování v levo směrem na autobusák předjel kolonu asi 30 stojících aut v pravém pruhu, vzhledem k troubení řidičů jsem se citil provinile ale nic jsem tím snad neporušil ....


https://www.traditionrolex.com/7