https://www.traditionrolex.com/7

 Nehodu zavinil opilý řidič | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Přehledná a stále aktuální nabídka zaměstnání je dostupná zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Nehodu zavinil opilý řidič


Devatenáctého ledna letošního roku došlo na Mělníku, ulice Řípská, po osmnácté hodině, k dopravní nehodě mezi osobním automobilem Mazda 2, který řídil čtyřiadvacetiletý cizinec a vozidlem Škoda Felicia, za jehož volantem seděla čtyřiačtyřicetiletá žena.

K nehodě došlo tak, že řidič přijížděl se svým vozem po uvedené ulici ve směru od vlakového nádraží a před vlečkovým přejezdem chtěl odbočit vlevo z hlavní komunikace ke sportovní hale. Přitom nedal přednost protijedoucí škodovce a došlo ke střetu mezi pravou přední částí vozu Mazda a pravou přední částí škodovky.

Při události naštěstí nedošlo ke zranění osob. Škoda na vozidlech byla na místě odhadnuta na částku cca 70 000,-Kč. V rámci vyšetřování se řidiči podrobili dechové zkoušce, u řidičky byla negativní, ale u cizince naměřil přístroj Dräger pozitivní hodnotu 1,91 promile alkoholu v dechu.

V nejbližších dnech sdělí mělničtí policisté nezodpovědnému řidiči podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který lze v tomto případě uložit trest odnětí svobody až na tři léta, peněžitý trest nebo zákaz činnosti. Trestní stíhání je nadále vedeno na svobodě.



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7