https://www.traditionrolex.com/7

 Nedlouho po činu skončili v cele | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Nedlouho po činu skončili v cele


Jednadvacátého ledna letošního roku, v pět hodin ráno, kontrolovali policisté z Lužce nad Vltavou motorové vozidlo, jehož posádku tvořila dvojice mužů ve věku dvacet a čtyřiatřicet let z Kladenska a Karlovarska.

Při zákroku dospěli policisté k závěru, že se ve voze nacházejí věci pocházející z trestné činnosti. Jejich domněnky se zanedlouho potvrdily, dvojice měla totiž na svědomí dva případy vloupání do vozidel, v obci Veltrusy. Nejprve po poškození skleněné výplně okna vnikli do odstaveného nákladního automobilu Iveco Daily a odtud si odnesli autorádio, autobaterii, startovací kabely a jednotku pro výběr dálničního mýta na Slovensku. Následovalo vozidlo Ford Transit, odkud odcizili kovové mince v hodnotě 55,-Kč. Svým jednáním způsobili majitelům vozů škodu v celkové výši 16 355,-Kč. Zanedlouho po odjezdu z místa činu skončili v rukou policistů a putovali do policejní cely.

O dva dny později si osoby převzaly sdělení podezření z trestného činu krádež ve spolupachatelství, za který lze uložit trest odnětí svobody až na tři léta. Trestní stíhání mladšího muže je nadále vedeno na svobodě. Jeho staršího komplice eskortovali policisté, na základě rozhodnutí soudu, do vazební věznice.



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7