https://www.traditionrolex.com/7

 Viník nehody byl opilý a bez řidičáku | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Viník nehody byl opilý a bez řidičáku


   Dvaadvacetiletý muž z Prahy projížděl ve večerních hodinách, devětadvacátého ledna letošního roku, se svým vozem Ford Focus, ulicí Mládežníků v Kralupech nad Vltavou. Následně se pokusil na křižovatce odbočit do ulice Štefánikova. Přitom pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost stavu a povaze komunikace, která byla v té době namrzlá, dostal smyk, přejel do protisměru a zde narazil do zaparkovaného vozidla Škoda Octavia.

   Při nehodě nebyl nikdo zraněn, škoda na vozidlech činí zhruba 20 000,-Kč. Policisté, kteří událost vyšetřovali, na místě zjistili, že muž usedl za volant pod vlivem alkoholu. Provedená zkouška skončila pozitivní naměřenou hodnotou 1,87 promile alkoholu v dechu. Opilý šofér navíc nikdy nevlastnil řidičský průkaz.

   Na obvodním oddělení si osoba převzala záznam o sdělení podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který je v tomto případě možno uložit trest odnětí svobody až na tři léta, peněžitý trest nebo zákaz činnosti. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7