https://www.traditionrolex.com/7

 Ženu napadl dřevěným trámkem | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Ženu napadl dřevěným trámkem


Ženu napadl dřevěným trámkem

Mělnický policejní vyšetřovatel zahájil v uplynulých dnech trestní stíhání šestatřicetiletého muže, pro trestný čin těžké ublížení na zdraví, ve stádiu pokusu, za který lze uložit trest odnětí svobody v rozpětí od tří do deseti let.

Obviněný se na sklonku června loňského roku opil se svou družkou a po návratu do chatky v kralupské rekreační oblasti ženu napadl slovně a poté za použití dřevěného trámku pobitého hřebíky. S uvedenou zbraní poškozenou udeřil nejprve do hlavy a poté do dalších částí těla, čímž jí způsobil zranění, se kterými byla následně převezena do nemocnice. Ženu navíc ohrožoval paličkou na maso a kuchyňským nožem.

Muž si usnesení o zahájení trestního stíhání převzal ve věznici, kam se mezitím dostal za jinou majetkovou a násilnou trestnou činnost.

 

Sérii vloupání ukončili policisté

Dvojice mužů ve věku devatenáct a dvacet let z Prahy a Kladenska se na konci ledna letošního roku ve třech případech dopustila v Kralupech nad Vltavou krádeží vloupáním.

Vše začalo šestadvacátého ledna, kdy kumpáni poškodili mříž na dveřích prodejny sportovních potřeb, v ulici Mostní, vnikli dovnitř a odcizili dva snowboardy. Následovala firma se sídlem na náměstí J. Seiferta. Zde se do budovy dostali nezjištěným způsobem a uvnitř poškodili nápojový automat, ze kterého odcizili finanční hotovost. Dále v objektu poškodili skleněnou výplň dveří. Posledním terčem se stal automat na kávu umístěný ve zdravotnickém zařízení, v ulici Dr. E. Beneše. Přístroj poškodili a sebrali mincovník, finanční hotovost a zásobu kávy. Než se kumpány podařilo místním policistů, ve spolupráci s kriminalisty dopadnout, tak napáchali celkovou škodu ve výši zhruba 54 000,-Kč.

Na policejní služebně si spolupachatelé převzali sdělení podezření z trestných činů krádež a poškození cizí věci, za které lze v tomto případě uložit trest odnětí svobody až na tři léta. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k

 



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7