https://www.traditionrolex.com/7

 Prodejce napadli opilí mladíci | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Prodejce napadli opilí mladíci


   Dne 25. února 2014, po sedmnácté hodině, fyzicky napadli, po předchozím slovním útoku, dva mladíci ve věku devatenáct a jednadvacet let, provozovatele prodejny, která se nachází v obci na Mšensku.

   Starší z dvojice šestačtyřicetiletého poškozeného chytil pod krkem, škrtil a přitom několikrát udeřil pěstí do hlavy. Jeho kumpán během toho napadl třiapadesátiletou ženu, která byla incidentu přítomna. Ženu udeřil rukou do hrudníku. Útok začal před prodejnou a skončil uvnitř, kam agresoři své oběti postupně dostrkali. Starší z výtržníků navíc vykopl skleněnou výplň dveří obchodu, čímž způsobil provozovateli škodu ve výši 2 100,-Kč. Napadeným naštěstí nebyla způsobena žádná zranění.

   Na místě zasahovala policejní hlídka z oddělení ve Mšeně, která oba rozkurážené mládence po použití donucovacích prostředků zklidnila. Na jejich násilném chování měl svůj podíl alkohol, což prokázaly následné dechové zkoušky. U mladšího z dvojice byla naměřena pozitivní hodnota 1,78 a u staršího 2,07 promile alkoholu v dechu. Oba poté putovali na záchytnou protialkoholní stanici.

   Následujícího dne policisté oběma sdělili podezření z trestného činu výtržnictví, ve spolupachatelství, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta. Trestní stíhání je nadále vedeno ve zkráceném přípravném řízení.

 

Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7