https://www.traditionrolex.com/7

 Chcete se stát Královnou věnných měst? | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Chcete se stát Královnou věnných měst?

   Jste dívkou, ženou, dámou, které je 18 let a výše? Chcete se stát královnou? Navštivte ve dnech 14. - 15. března královehradecký Aldis, kde se koná veletrh cestovního ruchu Infotour a cykloturistika. Hledejte červené stánky Královských věnných měst. Zde se můžete nechat vyfotografovat v královské korunce a zařadit se tak do soutěže volby královny Královských věnných měst 2014. 

   Vítězku budou moci hlasováním vybírat všichni, kteří navštíví webové stránky www.vennamesta.cz. Zde se ve fotogalerii finalistky představí. Královna vyhraje víkendový pobyt pro dvě osoby ve vybraném KVM.

   Stánky Královských věnných měst budou lákat nejen krásné ženy a dívky, ale všechny, kteří rádi cestují. Svazek obcí nabídne společné propagační materiály, z kterých si vybere určitě každý. Navíc budou města Dvůr Králové nad Labem, Chrudim, Hradec Králové, Jaroměř, Mělník, Nový Bydžov, Poličku, Trutnov a Vysoké Mýto ve stáncích zastupovat postavy v kostýmech, které představí nejen turistická lákadla, ale i regionální produkty. Těšit se můžete na mnohá překvapení. 

 

Monika Nová, DiS.
členka výkonného výboru KVM



Město - z radnice

https://www.traditionrolex.com/7